Dit is het nieuwe typetje van Alberto Stegeman

Alberto Stegeman heeft vandaag zijn nieuwe typetje onthuld. Als Eddie Meijer, een erg onverzorgde man met lang rossig haar, heeft hij undercover opnames gemaakt voor Undercover in Nederland. Dat heeft SBS 6 vandaag laten weten. Het is voor het eerst in drieënhalf jaar dat Stegeman weer zélf vermomd undercover gaat. “Met zijn nieuwe vermomming wint Alberto informatie in over werelden die verborgen zijn voor het grote publiek en probeert hij criminelen te ontmaskeren“, aldus de zender.

Typetje Eddie Meijer moet werelden openbaren die normaal gesproken gesloten blijven voor de tv. “Wordt hij geloofd als pooier, illegale handelaar of bezoeker van homo-ontmoetingsplaatsen? De komende weken is het resultaat te zien van deze spannende infiltraties, waarin Alberto heftige confrontaties aangaat en in gevaarlijke situaties belandt.”

In de eerste nieuwe aflevering, volgende week, gaat Stegemans typetje Eddie undercover als pooier in de schrijnende wereld van de jongensprostitutie. “De omvang van het fenomeen jongensprostitutie in Nederland is moeilijk vast te stellen. In schattingen gaat men uit van duizenden minderjarige jongens die werken als prostituee.”

De verborgen camera’s laten zien hoe de kindermisbruikers te werk gaan. “Een jonge medewerker speelt de minderjarige prostituee van Eddie en samen rijden ze door Nederland voor seksafspraken met volwassen klanten. Wat willen deze klanten doen? En hoe reageren ze als ze erachter komen dat pooier Eddie in werkelijkheid Alberto Stegeman blijkt te zijn?

Lees ook: Alberto na vier jaar zélf weer undercover voor tv-show (oktober 2017)

Undercover in Nederland is vanaf donderdag 11 januari, dus voor het eerst niet meer op zondag, elke week om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen