Beau weet niet of hij door wil met RTL Summer Night

Beau van Erven Dorens weet niet of hij dit jaar wederom een zomer lang de dagelijkse talkshow RTL Summer Night wil gaan maken. Dat vertelt hij vandaag in Het Parool. Van Erven Dorens oogstte vorig jaar veel lof met de zomerse vervanger van RTL Late Night. De kijker zag hem veel liever dan Humberto Tan. Waar hij de uitdaging toen met beide handen aangreep, is de presentator inmiddels wat minder enthousiast. Hij wil ervoor waken dat de verhouding werk en privé uit balans raakt.

De RTL 4-presentator legt uit: “Mijn twee oudste zonen worden dit jaar 17 en ik heb afgelopen jaar ontzettend veel gewerkt. Er komen ook nog allemaal nieuwe dingen aan, waar ik te zijner tijd wel mee naar buiten kom. In dat volle schema kan ik me voorstellen dat ik dit jaar in de zomer gewoon lekker op vakantie wil met mijn familie.”

De kans is groot dat Humberto Tan na juni van zijn talkshow af wordt gehaald. Wordt Van Erven Dorens dan de nieuwe presentator van RTL Late Night? “Dat wordt zo vaak gezegd, maar het is helemaal niet aan de orde.”

Voor mij was die periode onwijs leerzaam en ik ben er met veel plezier ingedoken om het vak van interviewer te leren. Goed luisteren, niet alleen maar zelf lullen. Dat komt nu ook weer van pas“, zegt hij, verwijzend naar 5 Jaar Later.

5 Jaar Later, de talkshow die hij van Jeroen Pauw heeft overgenomen, is deze en volgende week elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4.

Het Parool-interview met Beau van Erven Dorens kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen