Bram Moszkowicz wil talkshow als 5 Jaar Later

Bram Moszkowicz zou zelf ook wel een talkshow als 5 Jaar Later willen presenteren. Dat vertelt de voormalig strafpleiter vanavond in het programma op RTL 4. Moszkowicz is de tweede gast van Beau van Erven Dorens, die de nieuwe presentator van 5 Jaar Later. Ze blikten samen terug op een fragment van vijf jaar geleden waarin Moszkowicz aangeeft een eigen talkshow te ambiëren. “Het was niet een droom, maar ik heb het altijd wel – ook toen ik advocaat was – gewild“, laat hij weten.

Daarna richt Moszkowicz zich tot Van Erven Dorens: “Ik vind dat wat jij doet en als je dat goed doet, dan lijkt het me geweldig om te maken.”

De plannen voor een eigen talkshow waren serieus, aldus Moszkowicz. “Ik heb ook nog wel eens met John de Mol gesproken, die ik zeer waardeer en hij heeft me ook uitgelegd wat men in Nederland wil zien. Dat weet hij als geen ander.”

Het liefst heeft hij een clean interviewprogramma. “Geen geouwehoer met liedjes enzo, maar gewoon twee mensen in een studio.

Het is er nooit van gekomen. “Ik heb er zelfs een keer met Jeroen Pauw over gesproken. Ik heb ook wel eens een proefuitzending gedaan, maar ik hoef jou niet te vertellen hoe moeilijk dat ligt.

De pilot waar Moszkowicz het over heeft maakte hij in 2012, maar RTL had geen interesse.

5 Jaar Later met Bram Moszkowicz is vanavond om 22.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen