Boze Miljoenenjacht-man zet door: wéér naar de rechter

Geplaatst op Fri 12 Jan 2018 om 8:40

De boze Miljoenenjacht-meneer Arrold van den Hurk en zijn advocaat Peter Plasman zetten hun strijd tegen het RTL 4-programma voort. Hij is nog steeds niet tevreden met de 125.000 euro die hij in de tv-show won. Dat hebben ze laten weten aan de media. Van den Hurk sloot in 2013 een deal met de tv-bank, maar eigenlijk wilde hij doorspelen. Uiteindelijk zat er 5 miljoen euro in zijn koffer en dat geld wil hij alsnog hebben. Zelfs nu hij in september bakzeil haalde bij de rechter in Amsterdam.

Van der Hurk gaat in hoger beroep tegen die uitspraak. “De puf voor weer een nieuwe zaak en het geloof dat we kunnen winnen zijn er, anders zouden we het niet doen”, vertelt Van den Hurk tegen Omroep Brabant.

Wat hij met het geld gaat doen als hij uiteindelijk wel die 5 miljoen krijgt, weet hij nog niet. “Daar durf ik nog niet over te dromen. Laten we eerst maar eens kijken of het lukt.

Advocaat Plasman licht toe bij RTL Nieuws: “De vraag die voorligt: wanneer accepteer je het aanbod van de bank? Volgens de rechter is het spel afgelopen als de kandidaat op de rode knop drukt. Maar het hof zei dus eerder al dat dat te kort door de bocht is. Wij voelen ons gesteund door het hof en denken dat we een kans maken.

Lees ook: Miljoenenjacht-Arrold sluit hoger beroep niet uit (14 september 2017)

Foto: BNNVARA
28 Reacties op “Boze Miljoenenjacht-man zet door: wéér naar de rechter”


 1. Itisi

  Best wel een goede verliezer

 2. David

  Het voorbeeld van een zielige loser….

 3. Rodrigo

  hij wordt met de dag zieliger,

  deal ermee, dat je de 125.000 hebt, al zou dat door al die rechtzaken en advocaatkosten wel tot 0 zijn inmiddels en ga door met je leven

 4. Huib

  Hij heeft volkomen gelijk. De rode knop stond niet in de spelregels. Hij drukte per ongeluk en gaf vervolgens aan door te willen spelen zonder dat hij wist wat er in zijn koffer zat.

 5. Ludo

  Zielige man het is al jaren zo

 6. Roobie

  Dat zegt meer over hem dan het programma, je moet ook kunnen verliezen. Slechte verliezer, zeker ook zo koppig in zijn privéleven.

 7. iq10

  wat een ZIELIG mannetje,
  en…slechte verliezer,

  in elk geval…voer voor advocaatjes

 8. Loop

  De man die het moest controleren, was niet onafhankelijk: hij wist wat er inzat. Spelregels na afloop veranderen,geeft aan dat je zelf ook niet wist of het klopte en het juridisch bent gaan nakijken. Met SBS7 zag je gister weer hoe invloedrijk bepaalde mediabedrijven zijn. Moest het de verschuldigde bedrag door een onbelangrijke adverteerder worden opgehoest en kwam meneer uit de Bijlmer, dan hadden de Tans, Sylvana’s en Sunny’s ervoor gezorgd dat de man zijn geld kreeg.

 9. Frits

  Begrijp ook niet waarom ze dat prijzengeld niet gewoon aan de deelnemers uitkeren. Er zijn heel weinig prijzen, alleen veel chocolade en ijs. Dit is wel een van de meest ondoorzichtige loterijen van het land. Bovendien is opzeggen heel moeilijk, het is nog steeds een oerwoud online bij die loterij. Het opzegformulier is lastig te vinden.

 10. danny

  @Frits,,afgezien dat ik gek word van de reclames vd postcodeloterij is opzeggen niet moeilijk. Gewoon bellen en niet meer in de gratis loten trappen!

 11. Frits

  Online opzeggen is nog steeds heel moeilijk. Bovendien moeten de grote goede doelen zich een beetje schamen voor die luidruchtige poeha en het feit dat er zo weinig echte geldprijzen zijn. Die hebben toch een reputatie hoog te houden. En tenminste een goed doel in opspraak geweest in het buitenland. Grote namen zoals het Rode Kruis zouden moeten aandringen op meer transparantie, eerlijke kans op een geldprijs en minder kosten voor reclame en marketing. En afscheid nemen van doelen die het niet goed doen.

 12. piet

  HUIB hoe weet jij dat ?

 13. GW

  Het gaat deze man naast ‘t geld, ook om gezichtsverlies. Het maar niet willen accepteren dat hij zelf verantwoordlijk is voor zijn eigen falen. Hij drukte op de knop en niemand anders. En toch zal hij deze rechtszaak jarenlang voortrekken totdat hij zijn gelijk krijgt,

 14. GW

  *voortslepen

 15. Pjotter

  Plasman werkt op no cure no pay basis, dus die heeft er alle belang bij en die koekenbakker zet zich vervolgens zwaar verschut bij z’n klanten. Ik zou geen koekjes meer kopen bij zo’n sukkel

 16. @ Pjotter

  Dus: Plasman heeft er alle belang bij om er nóg meer tijd in te stoppen?
  Overigens zijn de regels van Miljoenenjacht op sommige punten nogal vaag.
  Ook is er een aantal aangepast op het moment dat bleek dat er een gang naar de rechter zou komen.

 17. Lambert

  Misschien een goede basis voor een nieuwe TV-show: de Graaiende Bakker en de Graaiende Advocaat?

 18. Woodstock

  Ik ga STUK. Die man heeft volgens mij het hele bedrag wat hij wél gewonnen heeft al aan advoopcaat kosten uitgegeven.

 19. ox

  grappig dat deze verwarde man heel zijn gewonnen verbrast bij plasman en co.

 20. jannie

  Wat een verschrikkelijk zielig mannetje is dat hij moet gewoon zijn dom gedrag accepteren .
  Laats werd ik bekeurd voor te hard rijden en kreeg een boete van 210 Euro ik zei tegen de agent niets aan de hand ik rij dit stuk nog een keer maar dan goed maar helaas ik moest betalen en dit geld ook voor deze figuur erken je fouten .

 21. Marco

  Denkt die man serieus dat hij gaat winnen of is hij bezig met een boek ofzo. Die hij straks probeert te verkopen. Mocht hij wel winnen. Dan is het meteen einde van dit programma. Eerst zeggen ik stop of je moet ergens op drukken en dan aangeven dat je toch verder wilt spelen. Verder spelen is niet mogelijk na het drukken op de knop. Dus mocht er dan een hogere bedrag in je koffer zitten dan je uiteindelijk hebt gewonnen. Dan ga je ook een rechtszaak aanspannen. Daarnaast is het zo dat er thuis ook iemand hetzelfde bedrag krijgt. Dus dan zouden die mensen ook 5 miljoen moeten krijgen ipv het gewonnen bedrag.

 22. Wollter

  We hopen toch wel allemaal dat RTL op z’n bek gaat?

 23. piet

  Ik vind het maar een zielige geldwolf.

 24. dirk

  Ik denk niet dat dit van die van den hurk komt,die is daar te dom voor. dit komt van die mediageile plasman.

 25. Mark

  Wat een domme reacties weer hier. Die man zet niet door (voor hem hoeft het niet) maar Plasman. Die wil per sé zijn gelijk halen, dus die gaat net zolang door. En hij doet het gratis, dus dat kost die koekenbakker niks. Als er iemand zielig is, dan is het die Peter.

 26. piet

  Mark die van de Hurk zet wel door.Hij wil zijn gelijk halen.
  Een zielige man.

 27. jdj2050

  Het einde van dit slechte sprookje is dat VD Hurk zijn 125k heeft afgegeven aan zijn advocaat.

 28. Arie

  Hij kan beter een taart gaan bakken .

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.