Maurice Wijnen hoeft geen jong vriendje te scoren

Maurice Wijnen heeft er net als zijn Shownieuws-collega Evert Santegoeds geen behoefte meer aan om Humberto Tannetjes uit te halen. De showkenner heeft genoeg aan zijn eigen vent. Dat heeft hij onthuld in de vijfuurshow 5 Uur Live. Wijnen is helemaal happy met zijn huisje-boompje-beestje leven. “Ik heb gewoon een heel leuke relatie met Ronald en ik heb vroeger echt alles gedaan wat god verboden heeft en dat drie keer in Amsterdam. Het is mooi geweest.”

De SBS 6-presentator die al 47 jaar leeft zit niet in een midlifecrisis. “Ik heb niet zoiets van dat ik de kolder in de kop krijg nu ik 47 ben en denk van: ik mis zoveel, ik moet nu enorm uit en een jong vriendje scoren. Daar heb ik allemaal geen last van.”

Maurice en zijn Ronald zijn al zeven jaar samen. “Ja, Ronald heeft mij ten huwelijk gevraagd in Venetië. Er is niet echt een reden dat het nog niet gebeurd is. We denken steeds: het komt wel. We gingen verhuizen, mijn baan veranderde, er kwam een hond. Er was elke keer wel wat.”

Het gaat wel gebeuren, maar er is nog geen datum.”

Wijnen is bij het grote publiek bekend als deskundige in Shownieuws. In het verleden heeft hij ook gejureerd in talentenjachten op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen