Evert Santegoeds heeft geen open relatie meer

Evert Santegoeds en zijn man Robert Halewijn hebben geen open relatie meer. De Privé- en Shownieuws-ster is al een tijdje monogaam. Dat heeft hij laten weten in Het Parool. De heren snoepten lange tijd ook buiten de deur. “We zijn al bijna 25 jaar heel gelukkig, maar we hebben lang een open relatie gehad. Last van jaloezie hebben we niet, op een gegeven moment is de basis sterk genoeg om daarnaast een beetje te kunnen experimenteren. Maar dat is allang achter de rug hoor.

Evert en zijn man wonen tegenwoordig dan ook in een niet heel spannende wijk, Buitenveldert, terwijl ze vroeger in het centrum van Amsterdam zaten. “Dat helpt zeker. Toen ik hier nog woonde, liep ik nogal makkelijk de kroeg in. Maar de behoefte om te jagen, heb ik niet meer.”

Er staat bijna geen enkele andere vijftiger in de kroeg, aldus Santegoeds. “Ik heb het idee dat ik een schoolklas binnenloop. Bij Shownieuws ook. Daar voel ik me af en toe Kindergarten Cop met al die nieuwe aanwas, hahahaha.

Ook een profiel op Grindr hoeft van Santegoeds niet. “Nee. Ik heb mijn wilde periode gehad, ik vind het nu wel lekker rustig om uit eten te gaan, drankje erna, maar niet meer de hort op om te kijken wat er te halen is.

Het Parool-interview met Evert Santegoeds kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS, Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen