Luuk Ikink vindt Mattie & Wietze-verhaal nog steeds vaag

Geplaatst op za 30 dec 2017 om 10:15

Luuk Ikink denkt dat veel mensen het nog steeds vaag vinden wat er nou precíes is gebeurd tussen Mattie Valk en Wietze de Jager. De aandacht voor hun ruzie blijft daardoor aanhouden. Dat heeft de Boulevard-ster vrijdagavond gezegd op RTL 4. De breuk tussen het Qmusic-duo werd in mei bekend door een uitgelekte, zeer expliciete e-mail van Wietze aan Mattie in mei. Na lang zwijgen kwam Mattie in oktober eindelijk met twee interviews, maar hij weigerde de ruzie te reconstrueren.

Mattie is in de media nooit echt ingegaan op de beschuldigingen die Wietze aan hem uitte in zijn e-mail en dat achtervolgt hem, denkt Ikink. “Het zijn nog steeds geen goede vrienden van elkaar. Het loopt gewoon door. Iedereen wil blijven weten wat er nou precíes gebeurd is. We weten het allemaal een béétje.

Ook Beau van Erven Dorens kan er nog steeds niet helemaal bij. “Ik ben er nog steeds niet achter wie nou wie heeft opgelicht, want volgens mij zit het heel complex in elkaar. Er is daar wat backstabbing bezig geweest.

Wel is duidelijk dat de radioruzie Qmusic veel schade heeft berokkend, zegt hij. “Als ik de luistercijfers erbij pak, dan zie ik toch een soort Tesla-effect.

NPO Radio 5-dj Jeroen van Inkel: “Het is mij ook niet helemaal duidelijk, maar ik heb destijds al gezegd: een goede manager, die namens de jongens sámen had gepraat met alle partijen, had heel veel leed kunnen voorkomen.

Miljuschka Witzenhausen denkt dat Qmusic sympathie is verloren door het vermoeden dat de zender het duo uit elkaar heeft gespeeld. “Je verliest er een beetje sympathie door. Er is iets gecreëerd, er is speling ontstaan… Het voelt bij mij bijna alsof er een minnares in het spel is gekomen en dat is de Tesla.

Shelley Sterk: “Wat is er eigenlijk gebeurd met Wietze?

Van Erven Dorens: “Die zit bij SBS Shownieuws.

Foto: RTL
12 Reacties op “Luuk Ikink vindt Mattie & Wietze-verhaal nog steeds vaag”


 1. Peter

  Ik zou die Shelley dus nu ontslaan. Ken uw concurrent….

 2. ...

  Gast, hou een keer je bek. Brilbek!

 3. Pipo

  Ik vind het vaag dat hij de affaire Stax en Tan verzweeg

 4. Wijskijker

  Miljuschka: “Je verliest er een beetje sympathie door. Er is iets gecreëerd, er is speling ontstaan… Het voelt bij mij bijna alsof er een minnares in het spel is gekomen en dat is de Tesla.”
  Ooh, ik dacht dat je het het over Tan en Stax had.

 5. Dominee Bonk

  Uw dominee wenst u een godalmachtige vruchtgezonden dag. Ja u mag best bidden, u moet! Heil en zegen zal tot u komen, als u zich gedraagt. Amen.
  PS. Kusjes van de lieve dominee Bonk.

 6. Sanne

  Ik snap er ook niets van. Wietze had toch ook nog de mogelijk om alsnóg terug te gaan naar Talpa, waarom heeft hij dat niet gedaan?

 7. Pipo

  Wietze zit bij Talpa, Sanne

 8. Bart

  @Sanne Maar hij mag nog even niet op radio. Pas vanaf Maart/April volgend jaar. Ik gok dat hij dan bij 538 of Veronica te horen zal zijn. Hij is al dienst van Talpa. Daarom presenteerd hij nu Shownieuws. Je moet ook nee kunnen zeggen. Lachen om homevideos had hij bijvoorbeeld kunnen weigeren.

 9. Itisi

  Bart
  Sat 30 Dec 2017 om 12:33

  Presenteert

 10. Fox Mulder

  Mattie is en blijft een Qlootzak!

 11. Annoniemus

  Brillemans zelf , dat is pas vaag !!!

 12. Bonnie Kreukboven

  Die Mattie is zo fout als het maar kan. Is nu hard bezig met damage control en verschijnt weer overal in programma’s maar is door die hele actie toen gewoon uitgescheten Ende symphatie van het publiek kwijt. Snap ook echt niet dat ze die stumper met negatief imago op de bank bij boulevard uitnodigen. A is hij lelijk en wil je er echt niet naar kijken en B heeft hij geen verstand van showbizz. Weg met die matenaaier Mattie.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.