Luuk Ikink vindt Mattie & Wietze-verhaal nog steeds vaag

Luuk Ikink denkt dat veel mensen het nog steeds vaag vinden wat er nou precíes is gebeurd tussen Mattie Valk en Wietze de Jager. De aandacht voor hun ruzie blijft daardoor aanhouden. Dat heeft de Boulevard-ster vrijdagavond gezegd op RTL 4. De breuk tussen het Qmusic-duo werd in mei bekend door een uitgelekte, zeer expliciete e-mail van Wietze aan Mattie in mei. Na lang zwijgen kwam Mattie in oktober eindelijk met twee interviews, maar hij weigerde de ruzie te reconstrueren.

Mattie is in de media nooit echt ingegaan op de beschuldigingen die Wietze aan hem uitte in zijn e-mail en dat achtervolgt hem, denkt Ikink. “Het zijn nog steeds geen goede vrienden van elkaar. Het loopt gewoon door. Iedereen wil blijven weten wat er nou precíes gebeurd is. We weten het allemaal een béétje.

Ook Beau van Erven Dorens kan er nog steeds niet helemaal bij. “Ik ben er nog steeds niet achter wie nou wie heeft opgelicht, want volgens mij zit het heel complex in elkaar. Er is daar wat backstabbing bezig geweest.

Wel is duidelijk dat de radioruzie Qmusic veel schade heeft berokkend, zegt hij. “Als ik de luistercijfers erbij pak, dan zie ik toch een soort Tesla-effect.

NPO Radio 5-dj Jeroen van Inkel: “Het is mij ook niet helemaal duidelijk, maar ik heb destijds al gezegd: een goede manager, die namens de jongens sámen had gepraat met alle partijen, had heel veel leed kunnen voorkomen.

Miljuschka Witzenhausen denkt dat Qmusic sympathie is verloren door het vermoeden dat de zender het duo uit elkaar heeft gespeeld. “Je verliest er een beetje sympathie door. Er is iets gecreëerd, er is speling ontstaan… Het voelt bij mij bijna alsof er een minnares in het spel is gekomen en dat is de Tesla.

Shelley Sterk: “Wat is er eigenlijk gebeurd met Wietze?

Van Erven Dorens: “Die zit bij SBS Shownieuws.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen