‘Job Gosschalks omstreden woonboerderij leeggeroofd’

Job Gosschalk, die in opspraak raakte vanwege vieze castings en cursussen die onder meer plaatsvonden in zijn Friese woonboerderij, duikt nog steeds onder. Dieven hebben handig ingespeeld op zijn absentie: zijn huis is volledig leeggeroofd. Dat meldt pagina Privé vandaag. Gosschalk is al een tijdje niet gezien bij zijn woning. “Volgens geruchten vertrok hij na het bekend worden van de schandalen naar het buitenland. Hij zou ofwel in het bij hem geliefde Tel Aviv zitten, of op Ibiza.

Buren hebben aan Privé laten weten dat zijn huis ondertussen het toneel was van een brute inbraak. Daarbij is volgens geruchten ‘flink wat’ buitgemaakt.

De inbraak heeft vermoedelijk niets te maken met de seksrel, maar meer met de inbraakgolf in zijn woonplaats. Meerdere woningen gingen zijn boerderij voor.

De politie in Sneek kan niets bevestigen, maar een dorpeling zegt in Privé: “Ik heb het ook gehoord, dat Job Gosschalk een van de slachtoffers is. Het gaat maar door hier… Er worden hier vaak busjes met rondtrekkende Oost-Europese bendes gezien.

Overigens zijn de dorpelingen volgens het showkatern meer in shock van de praktijken van ‘Dirty Job’. “Dat is hier echt ingeslagen als een bom. Vlak voordat de beerput openging heb ik Gosschalk nog gesproken in het dorp. Hij was hier elke week wel en er waren vaak acteurs en actrices in zijn boerderij. Het is een prachtige boerderij, maar wel heel erg afgelegen…”, zegt een buurman.

In de nasleep van de Gosschalk-affaire heeft Kemna Casting nóg een medewerker op non-actief gezet. Privé-baas Evert Santegoeds voorspelde medio november dat die naam binnen een week bekend zou worden, maar dat is nooit gebeurd. De advocaat van Kemna sommeerde media om die naam niet te publiceren.

Het Telegraaf-artikel ’Job Gosschalks boerderij leeggeroofd’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: YouTube, Nationaal Film Festival

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen