Bunskoek vindt 5 Uur Live ‘nu al waanzinnig goed’

Daphne Bunskoek vindt de RTL 4-show 5 Uur Live nu al ontzettend goed. Dat heeft de presentatrice woensdag laten weten in het vijfuurprogramma. Bunskoek is vanaf 2 januari hét vaste gezicht van 5 Uur Live, samen met sidekick Hannelore Zwitserlood. Hoewel ze er nog niet bij betrokken is, vindt ze de talkshow nu al heel goed. “5 Uur Live is nu al een waanzinnig goed programma. Er wordt een ontzettend lekkere sfeer gecreëerd door de dames die het presenteren, en door Hannelore.

Er zit altijd een enorme bonte mix aan gasten, vindt Bunskoek. “Dat herken ik ook wel een beetje van vroeger van Goedemorgen Nederland. Dat was de start van de dag. Nu zit je op een ander moment van de dag en dat brengt een ander gevoel met zich mee. Het programma gaat al ongelooflijk lekker, dus het enige wat ik kan doen is mezelf erin brengen. Dat ga ik met heel veel enthousiasme en energie doen.

Bunskoek heeft er ‘ontzettend zin in’. “Ik heb vroeger veel livetelevisie gedaan: Goedemorgen Nederland, RTL Boulevard en heel heel vroeger toen ik nog bij TMF werkte. Maar nu heb ik alweer zo veel jaar als freelancer door het bestel gestorven. Om nu weer met zo’n vaste club elke dag live televisie te maken, daar kijk ik ontzettend naar uit.”

Ik ben wel toe aan een tv-familie. Een grote redactie, veel enthousiaste mensen. We gaan ervoor.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen