Nicolette blij dat RTL Boulevard minder sappig is

Nicolette Kluijver is er blij mee dat RTL Boulevard tegenwoordig wat minder sappig is dan vroeger. Dat laat ze weten in de Televizier. Veel mensen vinden dat RTL Boulevard sinds het vertrek van Albert Verlinde minder sjeu heeft, maar Kluijver is juist blij met die zakelijkere benadering. “Wat ik leuk vind aan het huidige Boulevard is dat het wat minder sappig is dan voorheen. We brengen nu gewoon de nieuwtjes en de feitjes en ik probeer altijd te voorkomen dat we gaan speculeren.

Haar bekende vrienden hoeven zich geen zorgen te maken. “Ik heb ook best veel bekende vrienden, soms weet ik al over een nieuwe liefde of een verkering die uit is. Als ik vrienden over de vloer heb zeggen ze ook altijd heel nadrukkelijk ‘dit is niet voor Boulevard hè’. Daar hou ik me altijd keurig aan.

Kluijver geniet met volle teugen van Boulevard, waar ze een van de drie presentatrices van de weekendeditie is. “Het is een grote meerwaarde dat je zo goed op de hoogte blijft van alles. Het voelt echt alsof ik midden in het nieuws sta.”

Natuurlijk richten we ons vooral op entertainment, maar ik lees wel elke dag alle kranten en bladen en volg alles op social media. Ik ga ook altijd eerder naar de redactie om zelf mijn teksten te schrijven. Ik wil altijd een flinke vinger in de pap hebben.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen