Mattie krijgt steun in Boulevard: ‘Klap na van Wietze!’

Mattie Valk vond maandagavond steun bij zijn collega’s van RTL Boulevard toen het veelbesproken LINDA-interview met zijn ex-mattie Wietze de Jager werd aangestipt. Dat was te zien op RTL 4. Na een halfjaar heeft De Jager het stilzwijgen over zijn radiobreuk met Valk doorbroken en dat werd benoemd in de nieuwsflits van Luuk Ikink. Valk, die wordt gezien als de grote judas in de radiobonje, werd gevraagd om een reactie. “Ik heb het interview gelezen. Dat vond ik redelijk moeilijk.

Valk meent dat bepaalde beweringen van De Jager niet kloppen. “Opnieuw blijkt dat hij dingen verkeerd geïnterpreteerd heeft en begrepen heeft in het hele traject. Hij heeft er ook snel voor gekozen om geen contract meer te willen en ik lees nu echt dingen waarvan ik denk: ik had heel graag mijn verhaal bij je gedaan. Ik heb er ook alles aan gedaan, maar hij wil gewoon echt geen contact meer.”

Volgens Beau van Erven Dorens is Valk de verstandigste van de twee. “Ik heb het idee dat jij daar publiekelijk niet meer zo veel over kwijt wil.”

Valk: “Nee, want dan wordt het zo’n mediastrijd en ik heb er niet zo’n zin in om voor het oog van heel Nederland die oorlog te voeren. Ik denk dat we er allebei een punt achter hebben gezeten.”

Blijkbaar niet, want de hele Linda staat er nu een maand mee vol“, merkte Van Erven Dorens cynisch op over het LINDA-interview met De Jager.

Valk: “Nee, klopt, maar laten we hopen dat we vanaf nu allemaal onze weg gaan en allebei met succes.”

Nog één klap na“, besloot Van Erven Dorens het item.

Lees ook:
Wietze doorbreekt stilzwijgen: ‘Ik ben er ingetuind’ (gisteren)
Mattie Valk vindt uitspraken Wietze ‘erg vervelend’ (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen