SBS 6 gaat door met Utopia: ook in 2018 op tv

SBS 6 gaat door met Utopia. De dagelijkse realityshow is ook in 2018 weer te zien in de vooravond van de zender. Dat heeft een woordvoerder vandaag laten weten. Vanochtend kondigde SBS 6 een nieuw dagelijks programma aan voor 2018: De Vloggende Hollanders. Het uitzendtijdstip maakte ze niet bekend en dat leidde tot wat speculatie over het uitzendschema. Utopia gaat er in elk geval niet aan. “Utopia staat gewoon in de schema’s“, laat de zender weten over de 2018-plannen.

De zender doelt hier in elk geval op de schema’s van begin 2018. Over de rest van het jaar neemt de zenderleiding later een beslissing.

Utopia is sinds 2014 elke werkdag te zien op SBS 6 en is het succesvolste vooravondprogramma van de zender ooit. Elk jaar weer bekijkt de zender of ze doorgaat met het programma of niet. “De wet van commerciële televisie is inmiddels algemeen bekend: zolang de kijker het wil zien blijft SBS het uitzenden en wij het maken“, legde producent John de Mol vorig jaar uit.

Op welk tijdstip het nieuwe programma De Vloggende Hollanders terechtkomt, is nog niet duidelijk. “Een tijdstip is nog niet bekend“, laat de zender weten.

Vermoedelijk komt het programma straks op de plek van Huizenjacht om 18.30 uur of Trauma Centrum om 20.00 uur.

Utopia en Trauma Centrum vormen momenteel echter een voor SBS 6-begrippen ijzersterk blok in de vooravond.

Lees ook: SBS 6 in 2018 met dagelijks programma vol vloggers (vanochtend)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen