Vanavond: Wilders-film, Vorst terug, nieuwe SBS-avond

RTL 4 en SBS 6 lanceren vanavond allebei een vernieuwde woensdagavond tegenover de hitprogrammering van NPO 1. Ook op de late avond van NPO 2 staat een opvallende titel in het schema: de veelbesproken Wilders-film. Dat blijkt uit de tv-gids. De Linda de Mol-show The Story of My Life wordt vanavond opgevolgd door een nieuw seizoen van Peter van der Vorsts Ziet Sterren, direct na GTST op RTL 4. Voor de opener heeft hij zangeres Maan en rapper Boef gestrikt.

De rapper vertelt over zijn criminele verleden, zijn ervaring achter de tralies en hoe hij heeft geleerd van zijn fouten. En Maan praat over haar jeugd, haar liefdesleven en de keerzijde van de roem.

Na afloop van Van der Vorst ziet sterren is nog wel steeds het slecht bekeken Natasja Froger-programma Met Open Armen te zien. Die show wordt op 25 oktober opgevolgd door Herrie in de druiventros.

Ook SBS 6 lanceert een nieuwe woensdag met om half negen het nieuwe Team Vermissingen met Rik van de Westelaken, van de makers van Vermist. In de eerste uitzending wordt onder meer aandacht besteed aan de actuele vermissingszaak van de 25-jarige Anne Faber uit Utrecht.

Om half tien is Airen Mylene te zien met een nieuw seizoen van Hart in Aktie, dat onder leiding van oud-SBS-ster Wendy van Dijk ooit een tv-hit was.

En dan is er nog de Wilders-film van de Amerikaanse filmmaker Stephen Morse op NPO 2. Die beleeft om 22.55 uur zijn première bij de publieke omroep.

NPO 1 prolongeert zijn hitwoensdag met Tussen Kunst en Kitsch en Smaakt Naar Meer.

Foto: RTL 4

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen