RTL Boulevard trekt partij voor moeder Miljuschka

RTL Boulevard trekt partij voor Astrid Holleeder, de moeder van Boulevard-ster Miljuschka Witzenhausen, in haar kritiek op het Openbaar Ministerie. Dat lieten de Boulevard-sterren gisteren weten in het openingsitem. Holleeder beschrijft in haar nieuwe boek ‘Dagboek van een getuige’ hoe de beveiliging tegen mogelijke wraakacties door haar broer aan alle kanten faalt; het OM zou nalatig zijn. Luuk Ikink vindt het erg vervelend voor de moeder van zijn collega. “Ontzéttend knullig is dit.”

Ikink vindt het een schande van het OM. “Ik heb het helemaal kunnen lezen en het is echt keer op keer dat zij niet wordt beschermd en keer op keer moet ze er zelf voor zorgen, zichzelf vermommen en zelf een kogelvrij vest kopen. Het is echt best wel tragisch eigenlijk dat het zo moet.

Het OM heeft aan Boulevard laten weten ‘er alles aan te doen’ om de vrouwen te beschermen. Ikink: “Ik vind dit een beetje een rare reactie, want als je dit boek leest dan heb je het idee dat ze überhaupt niet begrijpen hoeveel gevaar zij lopen. Je hebt ook niet het idee dat ze er alles aan doen, want dat doen ze niet volgen mij.

Mariëlle van Essen, juridisch deskundige van Boulevard en recent op tv uitgescholden voor ‘middelmatige trut‘, zegt: “Het is een mate van knulligheid. Je zou toch zeggen dat zij er ook niet voor haar rol zit. Justitie is met een vervolging van de heer Holleeder bezig en zij hebben haar verklaring, die van haar zus en die van de ex-vriendin hard nodig en dan zou je toch zeggen dat je goed moet omgaan met die getuigen.”

Bridget Maasland: “Ik denk dat ze de ernst van de situatie niet hebben ingezien.

Witzenhausen zelf was niet aanwezig in de studio. RTL Boulevard had nóg een item over een intimus van een Boulevard-deskundige, namelijk over Guus Meeuwis, die een relatie heeft met lifestyle-expert Manon Meijers. Zij was toevallig wel van de partij.

Lees ook: Astrid Holleeder: ‘Ik kan nooit uit eten met Miljuschka’ (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen