Corstius vindt Boulevard-advocate ‘middelmatige trut’

Jelle Brandt Corstius vindt Mariëlle van Essen, de advocate die als deskundige in het Boulevard-team zit, een middelmatige trut. Dat heeft hij gisteren gezegd in De Wereld Draait Door. Van Essen leverde in Boulevard commentaar op Corstius’ onthulling dat hij is verkracht. Ze vindt dat hij er ‘rijkelijk laat mee heeft gewacht’, en dat zijn vermeende verkrachter daar bij een eventuele rechtszaak ook op zal wijzen. Op verzoek van Corstius liet DWDD gisteren dat Boulevard-fragment zien.

Corstius heeft zich rot geërgerd aan Van Essen. “Waarom ik dit wil laten zien: ik begrijp dit. Dit is gewoon een middelmatige advocaat die wordt uitgenodigd om commentaar te leveren, die wordt ingehuurd en die moet nog iets zinnigs zeggen over een briljant stuk en moet zelf iets origineels verzinnen. Dit is gewoon middelmaat. Prima.”

Maar het gaat mij om de mensen die hiernaar kijken en waarbij ook zoiets is gebeurd“, vervolgt hij. “Die schamen zich al kapot en die hebben al zoveel moeite dat ze het aan niemand hebben verteld. En dan krijgen ze ook nog eens van zo’n middelmatige trut op hun kop.”

Van Essen zal vast niet blij zijn met zijn uitspraken, aldus Corstius. “Misschien wordt dit ook een smaadzaak, maar: sue me, bitch. Voor die mensen wil ik zeggen: echt, voel je niet rottig, want het is een enorme last waar je mee loopt. Als het je niet lukt om aangifte te doen: voel je daar niet schuldig over, want het is fócking moeilijk om dat te doen.”

Het DWDD-interview met Jelle Brandt Corstius kunt u bekijken op de VARA-site.

Lees ook:
Jelle Brandt Corstius verkracht tijdens tv-werk (dinsdag)
Boulevard-advocate: ‘Jelle Brandt is slecht voorgelicht’ (woensdag)
Jelle Brandt Corstius verkracht bij Barend & Van Dorp (woensdag)
Verkrachter dreigt Jelle Brandt Corstius met rechtszaak (donderdag)

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen