Frans Duijts hoopt op vervolg tv-flop 3Man Sterk

De kijkcijfers waren dramatisch en de kritiek was enorm. De Volkskrant vroeg zich in april zelfs af waarom de Avrotros in godsnaam toestemming had gekregen om de tv-reeks 3Man Sterk uit te zenden op de late vrijdagavond van NPO 1. Maar bij Frans Duijts komt die boodschap niet aan. Hij acht een vervolg op de tv-show, die hij maakte met Django Wagner en Peter Beense, niet kansloos. “We hopen op een vervolg van 3Man Sterk, waarin wij gedrieën de arbeidsmarkt verkennen“, zegt hij.

De volkszangers verkenden de arbeidsmarkt om antwoord te vinden op de vraag wat zij eigenlijk zouden doen als ze níet konden zingen. “3Man Sterk kijkt weg als een lange bedrijfsfilm“, bitchte de Volkskrant. “Wie dacht hiermee welke kijker blij te maken?

Wat de NPO ook mag besluiten: het trio blijft samenwerken. “Absoluut. Django ken ik al zo’n zestien jaar en is een echte vriend van me. Peter ken ik eigenlijk al mijn hele leven. Met hen vorm ik nu een gelegenheidstrio.

Op 27 oktober staan de gezette volkszangers gezamenlijk in AFAS Live.

Het Privé-interview met Frans Duijts kunt u lezen via Blendle.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen