Boulevard voor het eerst sinds maart boven miljoen

RTL Boulevard heeft voor het eerst in ruim een halfjaar weer eens meer dan een miljoen kijkers gescoord op RTL 4. Er keken gisteren 1,009 miljoen mensen (22 procent) naar het shownieuwsprogramma met Beau van Erven Dorens. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De laatste keer dat er een miljoen mensen keken naar RTL Boulevard, was afgelopen 20 maart. Het kijkcijferhoogtepunt van het afgelopen seizoen van RTL Boulevard lag op bijna 1,2 miljoen kijkers. 

Nu de zon steeds eerder onder gaat, nemen de kijkcijfers van de lineaire televisie steeds meer toe. Over twee weken gaat de zon onder op het aanvangstijdstip van RTL Boulevard.

RTL 4 biedt met RTL Boulevard dagelijks het meest bekeken alternatief voor de programmering op NPO 1. Die zender trok gisteren met de combinatie EenVandaag en De Wereld Draait Door respectievelijk ruim 1,1 miljoen kijkers (29 procent) en ruim 1,3 miljoen kijkers (26 procent).

Overigens trok Shownieuws op SBS 6 gisteren 624.000 kijkers (17 procent).

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen