‘Bizar dat 3Man Sterk is toegelaten tot NPO 1’

Het is ongelooflijk dat de Avrotros toestemming heeft gekregen om het programma 3Man Sterk uit te zenden op de late vrijdagavond van NPO 1. Dat vindt tv-recensent Gidi Heesakkers van de Volkskrant, schrijft ze in haar column. 3Man Sterk doet het erg slecht op de late vrijdagavond van NPO 1 en krijgt ook veel slechte kritieken. Veel kijkers vinden het programma waarin drie volkszangers beroepen uitproberen saaie en slechte televisie. Daar kan Heesakkers zich alleen maar bij aansluiten.

Ze noemt het programma ‘slap’. “Wonderbaarlijk, hoe een format met drie zingende vrienden zomaar langs de netmanager kon worden geloodst.

Het is echt een misser, vindt Heesakkers. “3Man Sterk kijkt weg als een lange bedrijfsfilm, geïnspireerd op Joling & Gordon over de vloer, maar zonder het aanstekelijke geschater en luxepaardenbeklag van Gerard Joling en Gordon.

Wie dacht hiermee welke kijker blij te maken?”, besluit ze haar column (via Blendle).

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen