RTL 4 afgeslacht in AD: ‘Stuitend arrogante zender’

Geplaatst op do 21 sep 2017 om 11:17

Het lijkt erop dat AD-ster Angela de Jong gisteren in Smaakt Naar Meer een taartje met hete pepertjes heeft gegeten, want ze komt vandaag enorm fel uit de hoek in de krant. Ze laat al een tijdje blijken dat ze zich als kijker wat minder thuisvoelt bij RTL 4, maar al haar opgekropte woede komt er vandaag pas écht goed uit uit. Het station krijgt er hard van langs in haar column. Ze vertegenwoordigt daarmee een geluid dat de laatste tijd wat vaker klinkt: de tv-zender zou een tikkie arrogant geworden zijn.

‘De stuitende arrogantie en dieptepunten van RTL 4’, luidt vandaag de kop van haar tv-column. “RTL 4 heeft een probleem“, begint de journaliste, wijzend op kijkers die in ‘rap tempo weghollen’ bij de zender. “Naar SBS 6, naar NPO 1 of naar Netflix – alles is kennelijk goed, zolang het maar geen RTL is.

RTL 4 is het televisieseizoen 2017-2018 teleurstellend begonnen. Alleen Helemaal Het Einde op maandag en de weekendshows zetten mooie cijfers neer op prime time. “Ik moet bekennen dat ik de malaise met enig leedvermaak bezie.”

Waarom geniet ze van de lage RTL-cijfers? “Ik erger me als kijker de laatste tijd dood aan RTL en dan vooral aan de stuitende arrogantie die van het scherm spat. Wat altijd gewoon een leuke zender was, is verworden tot een vervelend egocentrisch clubje dat ervan overtuigd is dat de hele wereld om RTL draait. Kijk naar RTL Boulevard, kijk naar RTL Late Night, kijk naar het gros van de andere shows waarin steeds weer dezelfde koppen opduiken.”

Bovendien vindt ze veel RTL-shows lijken op iets wat er al is. RTL denkt zeker dat de kijker dom is, stelt ze. “Of dat we het pikken dat Humberto Tan daar weer vrolijk staat te dansen op vrijdagavond, alsof hij sinds zijn buitenechtelijke affaire geen levensgroot imagoprobleem heeft? Gewoon, omdat messias Erland Galjaard, de grote baas daar, heeft bedacht dat dit goed is voor ons?

Bij dezen pleit ik voor een frisse najaarsschoonmaak bij RTL, voor én achter de schermen. Zodat het gewoon weer een leuke zender wordt.”

Het is de eerste keer dat De Jong de commerciële tv-zender er zo hard van langs geeft. Haar volledige column kunt u lezen op de website van het AD of via Blendle.

De tv-recensente heeft onder meer bijval gekregen van Story-baas Guido den Aantrekker. Hij zegt: “Volledig mee eens. Het is lopende bandwerk geworden, die inzet van A- tot Z-sterren in makkelijke formatjes. Kijkers zijn niet achterlijk. RTL treffend samengevat door Angela de Jong in het AD. Het ultieme doorpakmoment voor SBS, dat de kijkers wél serieus neemt #gogogo.

Ook EenVandaag heeft kennis genomen van haar column. “AD-columniste is klaar met RTL“, vat presentator Lammert de Bruijn samen.

Lees ook: Angela de Jong: ‘Erland Galjaard moet opstappen’ (zondag)

Foto: RTL
68 Reacties op “RTL 4 afgeslacht in AD: ‘Stuitend arrogante zender’”


 1. shrink

  Wat een borrelpraatcolumniste is die Angela toch. Haar recensie staat vol zeurderige verjaardagspraat waarvan je denkt: nou ja, het zal wel… snel een andere gesprekspartner zoeken. Merkwaardig dat iemand met zulke intellectuele capaciteiten (slimste mens tenslotte) er zulke oninteressante meningen op kan nahouden (dat Humberto Tan “een levensgroot imagoprobleem” heeft bijvoorbeeld… het zal allemaal wel).

 2. Ron

  De winst van De Slimste Mens heeft haar blijkbaar goed gedaan. Spijker op z’n kop verhaal!

 3. PA-V-H

  Ik ben het weer eens met Angela de Jong.

  3 x op rij nu met haar eens. Wat is er met Angela de Jong gebeurt na haar optreden de slimste mens.

  Toen vond ik haar arrogant maar gisteren vond ik haar zeer leuk.

 4. fCohen

  Wat is ze oerlelijk op die foto! Verder ben ik het wel met haar eens met betrekking tot de teloorgang van RTL 4.

 5. Bart

  Helemaal eens met Angela.

  @shrink Wil jij beweren dat Humbeto geen imago probleem heeft dan?

 6. Georgette

  Spijker op zijn kop. Hulde voor mevrouw De Jong, die het arrogante RTL eindelijk een keer met de neus op de feiten drukt. Hopelijk zien de aandeelhouders dit ook in. Galjaard moet verbeteren of een andere baan zoeken.

 7. merk2

  wat zal erland galjaard gevloekt hebben.. dit kost rtl gewoon reclamegeld! ik moet wel lachen want ze schrijft wel wat hier al langer wordt geroepen.

 8. Sidonia

  Eens!

 9. Miek

  Bulsshit. RTL 4 is gewoon geweldig.

 10. Fred

  Ze heeft gelijk, RTL is niks meer, weg met die Galjaard, neem Wendy meteen mee ook

 11. shrink

  @Bart
  Als er in de show van Tan minder zouteloos gebabbeld werd en meer echt gediscussieerd, zouden de kijkcijfers weer crescendo gaan, ook al dook Tan elke nacht bij een ander het bed in. De grote vraag is: heeft Tan de capaciteiten voor zo’n show met meer niveau?

 12. Wolter

  Veronica doet het beter!

 13. Mike

  @ Shrink. Humberto heeft wel degelijk imagoprobleem. Iedereen die ik nu spreek over Humberto heeft het over hem als een vreemdganger. Daar ga je toch geen gezellige show mee maken.

 14. Happy Doggy.

  Nou, nou, ik kijk nog wel naar RTL4 hoor, alleen kijk ik nergens meer naar het nieuws, omdat er overal leugens verteld worden, maar dat is al maanden zo.

 15. Saar

  Dit zeikwijf heeft wel gelijk.

 16. Mieke

  Helemaal mee eens houd vanzelf op met dalende kijkcijfers en dan breekt de hel uit want bij RTL zijn ze allemaal zo met elkaar verweven niet meer kijken naar RTL en klaar met die egotrippers die elkaars hand wassen …..

 17. Panda

  I hate to say it, maar… ze slaat de spijker op de kop.

 18. Bart

  @shrink De dingen die je noemt zijn zeker waar. Al ligt het ook zeker aan Humberto die wel degelijk een imago probleem heeft. Dat komt niet alleen door het vreemdgaan overigens. Het gaat echt niet meer goedkomen met Humberto. Hij zelf en RTL late night hebben echt een probleem.

 19. Panda

  Ik weet niet of het door het vreemdgaan komt. Dat doen wel meer sterren. Maar Humberto is gewoon niet echt een hele aardige man. En dat voelen mensen op een of andere manier toch aan.

 20. arie

  Kan Angela, zelf ook niet vies van publiciteit , zo iets dergelijks OOK niet eens schrijven over “onze”Nederlandse Publieke Omroep”?
  Haar kritiek vind ik volkomen eenzijdig.

  RTL mag dan nonsens programma’s maken, ze betalen het wel allemaal zelf !!
  Ook door keihard werken en met intensieve acquisitie om sponsors te krijgen.

  De NPO, houdt de hand op bij ons als belasting betaler en ik krijg, denk ik, hier niet de ruimte van MC om alle rotzooi die de de publieke omroep ons structureel ook voorschotelt te benoemen. Maar er gaat wel een miljard euro naar die onzin NPO!
  Volkomen onnodig gemeenschap geld.

  Om nog maar niet te spreken om die eenzijdige, niet objectieve en altijd socialistisch getinte TV van de programma’s op primetime van die Pauw, Jinek en die van Nieuwkerk presenteren. De gratis reclame voor links is n.l. net zo erg Angela.

 21. joost

  @ Arie: juist.

  Maar Angela komt nu ook voor in programma’s bij de NPO.
  Dus: wiens brood men eet, diens woord men spreekt, nietwaar!
  Het lijkt mij een on echt mens.

  De TV wereld is een kleffe, maniakale, incestueuze, ons kent ons wereld, waar ons belasting geld altijd bij dezelfde mensen en in dezelfde zakken terecht komt.

  De NPO is een verouderd socialistisch instituut.
  We willen geen arrogante linkse graaiers meer.
  Laten die zelf maar eens, net als de commerciële omroepen, hun eigen broek gaan ophouden en niet ons belasting geld jatten.

 22. Peter

  Mag die aandachtsgeile nobrainer ook over NPO en SBS zeggen…. en wat hier al gezegd wordt, waarom zo boos op RTL? Ze betalen alles zelf. Voor die NPO-narcisten moet iedereen dokken!

 23. Fred

  Boos omdat ze lui zijn

 24. Luuk

  Ja duuu dit schrijf ik al jaren. Eigenlijk is het altijd een arrogante shit zender geweest. Als je wanhopig bent kijk je naar RTL4

 25. Otto Groeneveld

  Voorlopit ligt Humpie met die heipaal iedere avond een blonde stoot uit te wonen, heeft hij wel bekeken en een beetje danseeeuuu.

 26. valerie

  Helemaal mee eens, en gezien de steeds lagere kijkcijfers is het duidelijk dat je de kijker niet voor de gek kunt houden. RTL4 is vast blijven houden aan een vast format en dat is op een gegeven moment op, als je dan in de tussentijd te weinig inzet op vernieuwing (omdat nieuwigheid kijkers kan kosten) dan ben je op een gegeven moment de klos. Enige pro-activiteit ontbreekt het helaas bij RTL4.

 27. X

  NPO is in het algemeen kwaliteit. Programma’s als Kijken in de ziel, Tegenlicht, Zembla, ZML, Dreamschool, Penoza, 2 voor 12 en vooral dan op 1 amusement en goede talkshows. Maar het merendeel van de reageerders hier heeft dit volgens mij nog nooit gezien. Jammer dat het hier altijd over RTL SBS en NPO1 gaat. Er is zoveel meer. Ook België1 en 2 vaak goede programma’s.

 28. Kasper

  Alsof een groot deel van de NPO niet arrogant is met hun moralistische deug-TV.

 29. Mark Rutte

  Angela

  Wil jij mijn Vice Premier worden?

 30. GW

  Ze heeft volkomen gelijk, hoewel de column wel punten aanstipt die ook al tig keer in andere media zijn aangestipt. Een licht open-deuren-intrappen-gehalte heeft het wel.

  Ik wist dat het verval ingezet zou worden na zijn column in Broadcast Magazine waarin hij zich beklaagde over de negativisten. Toen ik hier een samenvatting van die column las dacht ik “mijn god, met zo’n man aan het stuur bij RTL heb je geen vijanden meer nodig”. Een interview even later in het Parool (?) bevestigde dat beeld opnieuw.

  Ja Erland heeft heel goed werk voor RTL verricht, maar hij is op een gegeven moment in zijn eigen hype gaan geloven. Dan omring je je met ja-knikkers, duld je geen kritiek meer, innoveer je niet meer en zet het verval in.

 31. Noud

  RTL is altijd maar een pakketje schroot met een dun laagje chroom geweest. Nu het chroom los laat ziet men het eindelijk.

 32. anonymous

  Ze heeft gelijk.
  Elke avond dezelfde gezichten, kijkers worden dat zat.
  RTL zou eigenlijk de feedback eens moeten lezen op
  social media.
  Erland moet er uit en er moet een frisse wind door RTL.
  Niet steeda terugvallen op oude programma’s.
  En programma’s als Spreekrecht, Story of my life, het
  adoptieprogramma van Natasja Froger e.d. zijn allemaal
  programma’s die niet bij RTL4 horen maar op bejaardenzender NPO1.

 33. einde TV

  ze heeft gelijk!! Maar ik zie alleen de opleving van SBS6 in een ander daglicht. Ik vind op een paar programma’s na…de scores ook bedroevend…

 34. Tijn

  Boulevard is echt niet leuk meer. Ineens is iedereen expert en die megalomane Peter R. denkt echt overal verstand van te hebben. Het is een chaotisch programma geworden met geforceerde interactie met de ‘bank’. Vroeger waren de verslaggevers anoniem, wat is daar mis mee? Moeten echt ALLE vriendjes van Erland in een uurtje worden gepropt? Kansloos. En naar Late Night kijk ik al maanden niet meer. Niet spannend, niet kritisch, niet actueel.

 35. Frans

  Nog meer Geer en Goor, Chantalleku, Nicolette, Bridget , Anna , Ronald en Peter r, dan sterft het zeker uit

 36. Bjorn

  Helemaal mee eens.

  Ik gok dat als the voice is uitgezonden er zaterdag ineens een bericht komt van RTL dat iedereen weer RTL 4 heeft gevonden. Haha kansloze.

 37. X

  RTL4 is al heel lang de bejaardenzender en niet NPO1. Geer en Goor met bejaarden, Story of my life met bejaarden, Miljoenenjacht, AYNIL, Love is in the air, Boulevard en GTST zijn mensen die vanaf begin kijken die zijn nu ook 50plus.

 38. sammy

  angela for president,

  dit soort vrouwen hebben we nodig,
  daar zin veel kerels echte mietjes bij,
  angela, maak van je hart zeker geen moordkuil,

 39. Wolter

  Angela heeft gelijk. Veronica neemt het roer over!

 40. Ron

  Zelfs Geer en Goor komen niet meer in de miljoenen met hun programma’s, dan is er wel wat aan de hand. Ze hadden al veel eerder moeten ingrijpen, nu is het te laat denk ik.

 41. Pipo

  Te laat voor erland ja

 42. Rick

  Helemaal mee eens!

 43. Ettekoven

  Dieptepunt is wel dat nontalent van een molendijk, snuifvriendje van Erland en Wendy. Die kan niets.

 44. Pipo

  @Ron Geer en Goor is al jaren hetzelfde met die bejaarden

 45. oja

  Hehe, dat wat al langere tijd door velen wordt gevoeld en gedacht nu eindelijk mooi samengevat door iemand die daar publiekelijk ook verstand van heeft. Wat een mooie dag.

 46. Richard Groenenheuvel

  Vreselijke zender. Ik kijk niet meer. Ja idd die guppenkop van een Molendijk!

 47. Bart

  @arie De commerciële zenders betaal jij ook hoor. Welliswaar niet via belanstinggeld maar toch. Of dacht jij dat je dat allemaal gratis kreeg?

  RTL4 en RTL5 (RTL Veronica/Yorin) zijn eigenlijk slappe aftreksel van zichzelf uit de jaren 90 en begin 00’s. Ze moeten eigenlijk weer wat meer terug die kant op qua sfeer, programma’s en profiel. Minder (talent) wedstrijdjes/wie is er beter hij of toch zij amusment, minder of stoppen met hulp tv, op een of 2 amusement shows met bekende Nederlanders ook daarmee stoppen, afscheid nemen van een aantal presentatoren waaronder Humberto. Beau op late night. Met Marieke. Iemand er naast zoeken om het pittiger te maken. Bijvoorbeeld Dominique van de Heijden. Een hele goede combinatie met Beau denk ik. Verder (spel) shows en realityshow met gewone (onbekende) Nederlanders. (niet van een castingbureau) 2x per week een drama/saop serie zoals Westenwind, nieuwe Nederlandse comedyseries. Minder ons kent ons. Er voor de kijker zijn en deze ook laten zien. Meer het land in etc.

 48. zo maar

  RTL heeft 1 doelgroep: 18-48. Daar hebben ze vorig jaar 0,1% minder gescoord dan een jaar daarvoor. Dit jaar is het ook minder maar niet zo veel. RTL houdt nou juist in de doelgroep de score netjes overeind. Als een journalist dat nou eens snapt en vanuit die uitgangspositie een stuk schrijft is de titel ‘journalist’ misschien wat meer op z’n plek, in plaats van te focussen op absolute kijkcijfers en met de meute mee te huilen.
  De absolute kijkcijfers dalen trouwens bij alle zenders!
  RTL scoort eigenlijk met zijn reeds langer bestaande programma’s nog steeds vrij goed. Zeker in hun doelgroep, anders zouden ze die cijfers niet zo goed overeind houden. De nieuwe programma’s zoals: ‘little big stars’, ‘Spreekrecht’ en ‘Vermoord in het buitenland’ laten het afweten. Geen bekende Nederlander te zien in die programma’s, behalve de presentatie. Dus het probleem is ook wat ingewikkelder dan een te veel aan BN’-ers. Lineair kijken is de afgelopen jaren met 15% afgenomen en kijken via on-line en internet maakt die afname maar voor een fractie goed. RTL met zijn doelgroep is de eerste zender die dat merkt en daar ook de grootste klappen krijgt. Dat ze desondanks in de doelgroep die voor hun van belang is het marktaandeel overeind houden is knap. SBS scoort met een paar programma’s heel goed maar een groot deel van die programma’s heeft omroep Max publiek. Daar zou RTL niets aan hebben. Zou zo mooi zijn als er nou eens 1 journalist met kennis van zaken, eentje maar, een artikel schrijft waarin het inzicht doordringt dat absolute aantallen kijkers voor RTL niet van het grootste belang zijn. 750.000 kijkers naar Pauw met een marktaandeel van ‘8’ in de doelgroep 18-48 is voor RTL volstrekt oninteressant. 23% marktaandeel in de doelgroep 18-48 bij 500.000 kijkers bij Tan is voor RTL al een stuk interessanter en natuurlijk hebben ze liever 23% bij 700.000 kijkers. RTL heeft pas echt een groot probleem als er een andere zender is die in de doelgroep 18-48 goed scoort. Zo’n zender is er niet, in de verste verte niet. En nee ik werk niet voor en niet bij RTL maar zou zo graag eens een zinnige bijdrage zien, vooral van de landelijke media. Angela haar bijdrage is domme borrelpraat. Als een stagiaire ermee zou komen zou ik zeggen: ga je huiswerk eens doen.

 49. T

  Dat RTL4 is wel een beetje een incestueuze bende geworden ja.

 50. Pieter

  Je kunt wel zeggen zo moet het ,of zo de dalende cijfers komen niet door programma`s alleen , er zijn veel factoren waarom kijkcijfers laag zijn
  er zijn ook miljoenen kijkers die niet op prime time kunnen kijken bijvoorbeeld
  en dat we massaal naar you tube, Netflix, videoland , kijken geloof ik ook niet .
  ook de diversiteit aan tv zenders is natuurlijk een oorzaak!
  als we alleen maar 20 EU publieke zenders zouden hebben en 3 grote com zenders RTL 4 SBS6 en bijv. FOX 1 en geen 25.000 ZENDERS tot onze beschikking hadden, dan waren de kijkcijfers gigantisch!
  conclusie … we hebben gewoon per aansluiting veel te veel zenders , ook online

 51. toxilogic

  @ Zomaar, wat een geleuter 0.1% minder gescoord bij de doelgroep hahaha meet marges zijn 3% en als je bedenkt hoe weinig kastjes er zijn neigt het complete kijkcijfer systeem als een extreem wankele basis om reclame geld op uit te geven. Dat gezegd hebbende kun je ondertussen wel zien dat 1minuut ster reclame net zoveel waard is als 2 minuten bij die pedo/inteelt club van RTL-SBS

 52. Frans

  Geer en Goor….. het woord goor zegt al voldoende…..

 53. Bart M.

  @Frans….. Tenenkrommend tijdverdrijf voor de niet kritische kijker.

 54. Santegoeds

  Vreemdganger Erland moet binnenkort zijn koffers pakken. Dit kan niet zo doorgaan.

 55. GW

  @ Zo maar 14:09: Je stipt interessante punten aan. Feit is wel dat RTL een gigantisch imagoprobleem heeft (check de comments hier, het Linda Nieuws-artikel). De meest gehoorde opmerking is “BNer-kliek”. Als ik na mijn werk ’s avonds inschakel op RTL en ik zie de vleesgeworden manifestie van die BN-er-kliek RTL Boulevard, dan is de kans dat ik blijf hangen voor de rest van de avondprogrammering vrij nihil. Dus hoewel het niet direct van invloed is op een programma zoals inderdaad bijvoorbeeld Spreekrecht, straalt het imagoprobleem wel indirect af op alle programma’s. En op den duur ook op Spreekrecht.

 56. Grumpy

  Precies, dat rouleren van bn’ers is het toonbeeld van creatieve armoede

 57. zo maar

  GW: Goed punt maar iedereen kan roepen dat ze BN-er moe zijn, persoonlijk vind ik er ook helemaal niks aan, maar feit is dat het juist de nieuwe programma’s van RTL zijn die niet scoren, ook niet zo best in de doelgroep, en dat die nieuwe programma’s geen hulpprogramma’s zijn en ook geen BN-ers bevatten. Dus RTL heeft juist gedaan, wat iedereen hier roept, nog voor dat het geroepen werd. Dance/Dance, ik hou van Holland, de Voice etc. blijven overeind, om maar eens wat programma’s te noemen waar BN-ers in zitten. Conclusie: het is veel gecompliceerder dan iedereen roept. Zou leuk zijn als een journalist daar nou eens wat televisie mensen over ging interviewen en met een artikel kwam i.p.v. al die onzin die ze opschrijven.

 58. Woodstock

  Applaus!

 59. GW

  @zo maar 16:48: Zoals ik al zei, je stipt zeker interessante punten aan en het probleem bij RTL is zeker een stuk gecompliceerder dan alleen de BNer-kliek-factor. Wel een kleine kanttekening is dat Little Big Stars natuurlijk niet echt een nieuw programma is. Het is gewoon Superkids 2.0 en wéér een talentenjacht. De nieuwe programma’s zijn vooralsnog een druppel op de gloeiende plaat. Daarnaast (kijk naar SBS6) duurt een imago-verandering gewoon lang eer het aanslaat.

 60. ano@niem.nl

  Waar zijn de comedy’s op ze maandag? Waar zijn de spelshows op de donderdag?
  Waar is de gezellige Wedden Dat Show op de zaterdag of de Honeymoon Quiz.

  Ik verlang er weer naar. Ik ben al die talentenshows zooooooooooooooo zat.
  En dan al die programma’s waar die RTL sterretjes weer in opduiken (steeds dezelfde) en de overdreven Tan die ook steeds weer aan programma wordt geholpen.
  Het is stuitend. RTL is niet meer leuk.

  Kijk ik naar SBS dan zie ik toch meer leuke series op het juiste tijdstip uitgezonden.
  Leuke verfrissende shows en echt nieuw elan.

 61. Bart

  @zo maar Het is helemaal niet zo gecompliceerd om een goede programmering in elkaar te zetten die geld opleverd en waar mensen graag naar kijken. Dan moet je er te eerste verstand van hebben en van kinds af aan hart voor televisie hebben. Bovendien moet je verstand hebben van kijkgedrag en mensenkennis hebben. Als je bovenstaande allemaal hebt dan is het niet moeilijk. Heb je bovenstaande niet dan kun je het best even uitzingen maar uiteindelijk gaat het tegen je keren. Als het je ondertussen naar de bol is gestegen en je alleen maar ja knikkers om je heen hebt dan val je door de mand. Erland doet al jaren alsof hij het allemaal voor de kijkers doet maar die interesseren hem geen reet. Hij neemt zichzelf serieus maar de kijkers niet. Als het maar beweegt dan is het goed denken ze bij RTL. Geld niet alleen voor hem maar ook voor de baasjes van RTL5,7 en 8. En ook bij andere zenders. Overal die zelfde koppen in. Het is gewoon een nieuw verdienmodel. Even een paar keer ergens op draven en je hoeft zoals Fatima, Ronald en Peter R verder niet te werken.

  Wil RTL het ook in de toekomst goed blijven doen dan moet men goed kijken naar hoe RTL4 er in de jaren 90 uitzag en dat vertalen naar nu. Met gewone (onbekende Nederlanders) Veel spelprogramma’s, drama (soap) en comedyseries, minder praatprogramma’s, Minder met bekende Nederlanders, minder of geen hulp tv, de talentenjachten terug brengen naar 2 per jaar en een aantal presentatoren vervangen voor een aantal nieuwe gezichten. Te beginnen met Humberto. Die opvolger is al in huis wamt dat moet Beau worden.

 62. Bart V.

  Beste stuurlui staan aan wal.

 63. Molletje

  En toch leg ik de schuld niet volledig bij Galjaard. De programma’s zijn se laatste tijd niet erg goed, maar ik vermoed daarin opzet van John de Mol. Nu hij de volledige eigenaar is van SBS dumpt hij de slechtere formats bij RTL. Dit zelfde trucje flikte hij op SBS toen Sanoma nog een deel in handen had. Het doel is nu om RTL zó omlaag te halen dat SBS alleen maar kan winnen.

 64. Piet

  Altijd Martijn en Wendy als presentatieduo: teiltje. Dansende Tan: uitgewerkt. Formules van andere zenders omgevormd tot slap RTL aftreksel. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Zelfs goede tijden is niet meer favoriet bij mijn meisje.

 65. Han

  @Bart V. Je hebt het over je zelf nu?

 66. TROL

  Wie is deze zelfingenomen trol?

 67. klopt

  ANGELA je bent goed. je loopt niet mee, met ja je hebt gelijk of ik ben het eens met …. Je hebt je eigen mening. Kijk intern waar je werkt wie wat verdient, in welke dure auto van meer dan een ton rijd en wat zijn functie inhoud. van huis naar werk en belgie.

 68. boeien

  Daar heb je haar weer. Alles wat een succes is moet zij neerhalen.

  Lekker makkelijk ook wel. Succes kan alleen bergafwaarts gaan. Het enige wat zij dus hoeft te doen is afwachten totdat het iets minder gaan met die programma’s en dan lekker inkoppen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.