Angela de Jong: ‘Erland Galjaard moet opstappen’

Geplaatst op zo 17 sep 2017 om 11:00

Programmadirecteur Erland Galjaard moet opstappen bij RTL Nederland, zodat er een frisse wind kan gaan waaien bij de zendergroep. Dat heeft tv-recensente Angela de Jong van het AD gezegd in The Friday Move op BNR Nieuwsradio. Galjaard was jarenlang de bejubelde man bij RTL, maar zijn meest recente programmeringen scoren waardeloos. Het is tijd dat de man van Wendy van Dijk het veld ruimt, vindt De Jong. “Dat idee heb ik wel dat er een frisse wind doorheen mag.

Nieuw bloed kan RTL 4 redden, denkt De Jong. “Erland Galjaard zit er al heel erg lang en af en toe kan het best wel verfrissend zijn om weer eens iemand anders daar neer te zetten.

RTL 4 wordt nu al op meerdere tijdslots gepasseerd door de kleinere concurrent SBS 6. “SBS zit in de lift. Het onmogelijke is eigenlijk gebeurd: ze gaan best wel goed op dit moment. Ze hebben een vrij sterke programmering met programma’s die herkenbaar SBS zijn, zoals Steenrijk Straatarm. Daar zitten gewone mensen in die van leven wisselen met rijke mensen. Dat vond ik echt weer typisch SBS.”

Daarentegen vergaat het RTL niet best: doordeweeks scoren alle programma’s op prime time onder de miljoengrens. “RTL vernieuwt niet zo heel erg de laatste jaren, vind ik. Ze borduren heel erg voort op alles wat ze al hadden. Wat ik heel erg merk – ik heb het zelf nog niet zo heel erg – is dat heel veel mensen die talloze BN’ers in al die shows zat zijn. Avond aan avond is wel ergens een BN’er-koppel of een heel blik BN’ers.”

SBS 6 bewijst dat gewone mensen ook scoren, aldus De Jong. “Als je nu weer ziet dat SBS scoort met gewone mensen en gewone televisie, bijvoorbeeld het programma van Frank Visser

Als SBS slim is en John de Mol het succes uitbouwt en kijkt naar de kijker – en dus niet met rare talentenjachten komt, dan kan SBS echt nog wel een slag maken. Bij RTL is het denk ik tijd voor een frisse wind in de leiding.”

Foto: RTL
70 Reacties op “Angela de Jong: ‘Erland Galjaard moet opstappen’”


 1. PA-V-H

  Niet alleen Galjaard maar ook Wendy, Geer & Goor, Linda en nog meer van de overjarige botox gezichten.

  Ga Angela de Jong nog aardig vinden. Binnen de week 2 x gelijk geven

 2. David

  Ze heeft gelijk.

  Ben ook helemaal klaar met Geer & Goor bijv. Dat is veel te lang uitgemolken. Daarnaast moeten ze een keer stoppen met GTST, dat is onderhand niet meer vol te houden zo slecht…

 3. Henk

  Angela heeft gelijk! Erland is sinds 2007 programma directeur toen Fons van Westerloo de deal tussen Talpa en RTL sloot. toch 10 jaar extreem succesvol geweest, nu tijd voor nieuw bloed!

 4. Mike

  Dit denkt iedereen, ook bij RTL, maar niemand durft het hardop te zeggen. De lange arm van Galjaard is onverbiddelijk.

 5. RT

  Angela de Jong. Vreselijk. Geer en Goor fantastisch.

 6. klara

  Nu dit keer sta ik achter Angela ,ik word gek van al die zelfde koppen !!!!!!

 7. A.Zijn

  Dit is echt waanzin wat mevrouw zegt. Hij heeft RTL4 weer een waardige programmering gegeven (incl. Ochtend tv,middag tv en late night). Heeft nieuwe grootse programma’s de kans gegeven en mooie avonden gebouwd zoals x factor/tv kantine combi, ontvoerd/divorce, comedy tijdslot zaterdag 20.00 gevolgt door ihvh en o.a Wat Vindt Nederland en de combi Weet Ik Veel/aynil. Ik heb ook echt het idee dat hij naar de kijker heeft geluisterd en zich voor de kijker heeft ingezet om voldoende budget binnen te hale om die doele te realiseren.

  Erland is dit niet opeens kwijt. Moet alleen oppassen dat hij zichzelf niet boven de rest van de organisatie plaatst en mensen die hij persoonlijk mag uitzonderlijke kansen geeft terwijl ze niet geschikt zijn voor tv of niet bij de zender passen.

  RTL heeft gewoon een ander probleem en dat is de veranderende wereld waarin de RTL doelgroep en kijkers meer mogelijkheden tot hun beschikking hebben en een andere levenstijl ontwikkelen.

  De programmering is zou slecht nog niet dit najaar. Alleen RTL5 neemt wat af in kwaliteit en heeft een beperkter aanbod aan Nederlands product.

 8. Lammedammedoendan

  Helemaal eens met Angela De Jong. Goh, dat ik dat nog zou zeggen. A.Zijn, omdat u een lang bericht schrijft is het nog niet waar wat u zegt. U víndt het waanzin wat ze zegt, dat betekent niet dat het per definitie waanzin is.

 9. Rick

  Te veel BN’ers. Te laat gaan innoveren.

 10. Lammedammedoendan

  “Moet alleen oppassen dat hij zichzelf niet boven de rest van de organisatie plaatst en mensen die hij persoonlijk mag uitzonderlijke kansen geeft terwijl ze niet geschikt zijn voor tv of niet bij de zender passen.”
  Te laat; zie zijn vrouw Wendy en Thijs Römer.

 11. erfgooier

  Inderdaad steeds dezelfde gezichten in verschillende programma’s

 12. Bart

  @A.zijn Ben het wel eens met Angela. Onder Erland is de zender jaren lang een succes geweest en dat is het nog steeds best wel. Een frisse wind kan geen kwaad want het gaat wel iets minder. Ik kan me niet vinden in at je zegt over dat Erland altijd goed heeft geluisterd en gekeken naar de kijker. Dat is gewoon niet waar. In tegendeel zelfs. En er zijn veel te veel programma’s met bekende Nederlanders. Daar maakt niet alleen RTL zich schuldig aan. Hier moet televisie in het algemeen wel van af

 13. Mieke kersten

  Eindelijk een andere gewone mensen dan op
  Tv altijd dezelfde kliek zoop vervelend helpen elkaar goed hun zakken te vullen op naar frisse mensen

 14. A.Zijn

  @Bart Ik vind het heel zwak om mensen die gewoon uitstekend werk leveren van hun positie af te halen (en alleen maar afgaan op de kijkcijfers die overigens nog steeds beter zijn dan de concurrent SBS, avond aan avond). Als hij er nu een potje van maakt door een waardeloze programmering af te leveren dan is het begrijpelijk om eens verder te kijken. Maar overall ziet het er nog steeds prima uit. Je bent ook afhankelijk wat de producenten ontwikkelen. Die moeten zich weer opnieuw gaan uitvinden, al wordt het natuurlijk steeds lastiger om iets unieks te bedenken.

  Fons maakte er wel een potje van met drie avonden het aangekochte CSI en geen vervanger klaar hebben staan na Barend en van Dorp.

 15. jan

  Hij moet weg daar heeft ze gelijk in 10 jaar is te lang ,een paar jaar terug wilde hij onder meer met dit was het nieuws het iets anders te doen maar hij is nu weer terug met niets zeggende programma’s , in Amerika mag een president maar 8 jaar dat is niet voor niks .

 16. jan

  A.Zijn jij maakt de fout dat je zegt dat hij afhankelijk is wat zijn producenten ontwikkelen ,een goede man zorgt dat ze het doen je eist het je zit er boven op dat is zijn taak maar hij zit er te lang de put is er uit in slaap gevallen zeggen ze dan.

 17. jan

  er boven op zitten

 18. Anouk Smullers

  Hij moet idd opstappen, lekker gaan dj-en en zijn mattie Ronald Molendijk please please meenemen!!! Verschrikkelijk duo

 19. A.Zijn

  @jan Wat eis je dan precies? Hij moet opstappen als hij geen uitdaging meer ziet en er zelf wel klaar mee is. Anders gewoon doorgaan en de uitdaging aangaan om de kijker weer te binden.

 20. J

  @A.zijn: Deels met je eens, maar kan me wel vinden in Angela. De successen van Erland die jij noemt en de gouden combi’s heb ik afgelopen 1,5-2 jaar gemist. Sinds 1,5 jaar merk ik veel zwakke plekken in de programmering, programma’s die op voorhand al lijken te gaan mislukken of te zwak zijn voor hoofdzender RTL4 (enkele voorbeelden: Als je Me Echt Zou Kennen, Jeroen in Californië, Little Big Stars of nieuwe seizoenen van Met Open Armen en ). Ook de verplaatsing van programma’s, zoals Alles Mag, It Takes 2 naar de zondag, blijken niet goed uit te pakken. Zo mis ik ook dit najaar de juiste combi’s, later dit jaar op dinsdag Het Perfecte Plaatje met Onschuldig en VDVZS met Herrie in de Druiventros. Ook heeft Erland tot 2 jaar teurg bijna alle TV sterren willen aantrekken, wat uiteindelijk niet goed voor de zender is geweest (denk ik).

  Ik denk dat Erland nog steeds prima werk verzet, maar hij minder makkelijk moet denken. In deze tijd scoort niet alles meer vanzelfsprekend. Een format als Little Big Stars had hij nooit voor RTL4 door moeten laten gaan.

 21. jan

  A.Zijn Dat bepaalt hij niet ,de aandeelhouders willen geld zien ,kijk maar wat frank de boer is overkomen.

 22. Connie Kreukboven

  Helemaal eens met Angela. Die man heeft een midlifecrisis en moet lekker met die vreselijke Ronald Moldendijk plaatjes gaan draaien als overjarige DJ’s. Weg bij RTL die man. Wanneer komt directie RTL in actie?

 23. Jac Zom

  Ik moet het ook deze keer voor de volle 100% met Angela eens zijn.

 24. Laurens

  @A.zijn; Een waardeloze programmering is het zeker Niet, maar de goede punten die jij van hem noemt laat hij de laatste 2 jaar minder zien.
  Thema-avonden waar Erland juist zo goed in was, is nog wel het grootste punt wat hij nu niet meer laat zien.
  Daarnaast het probleem dat hij zijn vriendjes (Molendijk en Römer) voorrang geeft bij programma’s, terwijl ze niet populair zijn bij het publiek.
  Dus of Erland echt luistert? De laatste tijd niet meer zo goed.

  Ik vond hem erg goed in de combi met De Mol. John verzon en Erland gaf tegengas en zorgde voor het slijpen van de formats.

 25. Jan van Grevelingen

  @a.zijn De reclamezender met tussendoor een programma, dat is er van RTL geworden.
  Altijd dezelfde BN koppen uit eigen stal, spreken allemaal de belerende BN-ers taal. Zie hoe goed ik ben met het goede doel. Allemaal voor eigen gewin.
  RTL is een vreselijke zender geworden, Angela heeft helemaal gelijk.

  Uiteraard het is commerciële televisie, neem van mij aan dat de jongere doelgroep waar zij zich op richten, massaal afhaken en vluchten naar Netflix of allerlei illegale kastjes, met veel keus.

 26. A.Zijn

  @jan ook zo’n voorbeeld inderdaad. Alsof met het wegsturen van de Boer alle problemen zijn opgelost. Noem eens één naam wie hem zou moeten opvolgen.

 27. jelle

  @jan: inderdaad. Vroeger keek ik nog wel eens naar RTL, maar sinds Netflix er is, blijft dat beperkt tot heel soms het RTL Nieuws. Driekwart van de programmering is gevuld met:

  – Talentenjachten met talenten zonder talent
  – Tot op het bot gesponsorde programma’s waarbij zielige mensen gratis het product van de sponsor door de strot krijgen geduwd
  – Panelshows waarin BN’ers met elkaar een kunstje doen (muziekjes raden, spelletjes doen etc etc)
  – Programma’s waarin eerdergenoemde BN’ers reclame komen maken voor eerdergenoemde programma’s.

  En dat met volgens mij twintig minuten reclame per uur er tussendoor.

  Tja, dan zet ik NPO of Netflix aan. Tenzij er iets heel nieuws, interessants en baanbrekends komt. Maar ik heb het idee dat we dat van Erland niet hoeven te verwachten.

 28. Uhhh

  Eens met Angela de Jong. Tijd voor vernieuwing en niet alleen vanwege het instorten van de kijkcijfers. Onder de leiding van Galjaard is RTL ook verwoorden tot een arrogante, zelfbevlekkende organisatie waarin vriendjespolitiek en een doofpotcultuur steeds vaker zichtbaar zijn. De sfeer van “Wij doen wat wij willen”. Tien jaar geleden heeft, onder meer, Galjaard bedacht dat televisiekijkend Nederland volkomen debiel is en heeft daar zijn programmering op aangepast (getuigen de vele huil- en hulpprogramma’s en andere niveauloze rotzooi). Dat heeft de kijker tot nog niet zo heel lang geleden tot op zekere hoogte geaccepteerd. De laatste jaren wordt echter duidelijk dat Galjaard zijn kijkers ook als volkomen debiel wenst te behandelen, bijvoorbeeld bij de kwestie rondom Humberto Tan. Voor de buitenwacht is het beeld ontstaan dat van hogerhand is bepaald dat iedereen zijn mond moest houden (en niet alleen in Boulevard). Meer dan eens werd duidelijk dat de gezichten van RTL niets meer dan trekpoppen zijn. Het beeld ontstaat dat RTL (Galjaard) zich als God gedraagt, mensen de hand boven het hoofd houdt en zaken in de doofpot stopt. Sterker, er lijkt zelfs ronduit sprake van minachting voor de kijker door, in het geval van Humberto Tan, hem zelfs te promoveren met nóg een extra programma (die muziekkwis). Verder is het in geen enkel bedrijf mogelijk dat de directeur getrouwd is met een medewerkster en dat beiden op dezelfde plek blijven zitten. In hoeverre kan Galjaard nog objectief zijn werk doen? Waarom is zijn vrouw zóveel op zijn zender te zien? Vanwege haar talent of? En al die andere “vriendjes”?
  RTL is inmiddels behoorlijk “besmet” geraakt. Dát is het probleem en dat kan alleen (hoop ik voor RTL) worden opgelost door een wisseling van de wacht. Dus eens met Angela de Jong.

 29. Leo Lachstuip

  Ik denk dat er hier sprake is van een win-win voorstel.
  Erland gaat lekker plaatjes draaien op Ibiza en wij zijn van hem verlost.
  Dat is wat ook Erland wil. Hij weet dat de gouden tijd voorbij is en de concurrentie meer dan ooit haar best doet.

 30. John

  Erland gaat straks naar sbs, maakt er eerst een potje van bij rtl.
  Dan gaat hij met Wendy naar sbs. John kan hem wel gebruiken.. als het bij rtl een zootje is vertrekt ook Linda naar grote broer.

  Tsja…

 31. Hans

  De slimste mens heeft altijd gelijk! Althans, in dit geval.

 32. Jo han

  Angela heeft gelijk een frisse wind door incestueuz rtl ,gtst ook niet meer om aan te zien nog maar 900.000 kijkers! zeer slecht geworden!

 33. robb

  Ik ben geen vaste RTL kijker maar dat maakt niet uit wat ik mooi vind kijk ik ,Erland heeft een fout gemaakt dat hij van boulevard een klets show heeft gemaakt met bners , Albert kon je maken of breken dat kan Derksen ook ,dat is spraakmakende tv ik haatte het maar keek wel altijd even ,samen met Wendy heeft hij bedacht dat er alleen maar goed nieuws mocht komen wat zie je dingen worden verzwegen of goedgepraat ,met gevolg dat het niet meer de elan heeft die het had niets zegende tv geworden ,het is een teveel feel good tv geworden ,ook moet Humberto weg ik krijg net de folders in de brievenbus en wie ligt er boven op Humberto op een prominent stoel ,moet die straks misschien het nieuwe kabinet interviewen totaal ongeloof waardig.

 34. Wolter

  Het is al te laat. Veronica neemt spoedig het roer over.

 35. Bart

  @Robb Boulevard heeft een goede vernieuwing gekregen maar ze hebben te veel deskundigen en daarmee ook een paar verkeerde gezichten aangetrokken, zoals Fatima, Anna, Leco, Miljouschka en zo nog een paar. Het had voor het programma goed geweest als ze Albert hadden behouden.

  @Uhhh Zeer goed geformuleerd
  @John Dat gaat echt niet gebeuren

 36. Fox Mulder

  “Moet alleen oppassen dat hij zichzelf niet boven de rest van de organisatie plaatst en mensen die hij persoonlijk mag uitzonderlijke kansen geeft terwijl ze niet geschikt zijn voor tv of niet bij de zender passen.”
  Te laat; zie Ronald Molendijk

 37. Bep

  En graag al zijn “vriendjes” meenemen, Geer en Goor, Wendy,al die “deskundigen” van Boulevard, weg met het zootje.

 38. Kees

  Ik ben het sowieso altijd met Angela de Jong eens. Ze heeft een goede kijk op zaken.

 39. joela

  tip: check de instagram van erland, die man is helemaal niet meer bezig met RTL. kan alleen nog maar slechte house tracks ophemelen, beetje suf dj’en voor 40’ers en doorgesnoven housen op Ibiza.

 40. joela

  https://www.instagram.com/erland.galjaard/

 41. Bjorn

  John de mol kan rtl de nekslag geven door programma’s over te plaatsen naar sbs groep,
  Helemaal het einde maandag 2130 uur sbs
  The Voice zaterdag 2000 uur of dinsdag en woensdag 2030 uur 1 uur
  Dance dance dance vrijdag 2030 uur
  Weekend miljonairs zaterdag 2200 uur met Robert ten Brink
  Miljoenenjacht zondag 2000 uur
  Eredivisie zondag 1900 uur
  All you need is love zaterdag 2000 uur
  Nieuwe spelshow Linda de Mol zaterdag 2000 uur
  Expeditie Robinson donderdag 2030 uur (laatste jaar rtl)
  CL, Uefa cup En beker voetbal samen met Voetbal Inside (mannen zijn loyaal aan JdM)

 42. Luuk

  Tja dat zeg ik al jaren.

 43. Mark

  @ Bjorn;
  Bepaalde programma’s zitten ‘vast’ bij RTL, tenzij RTL het niet meer wil hebben.
  Zo is John verplicht om The Voice bij een nieuw seizoen eerst bij RTL aan te bieden.

  Programma’s als Miljoenenjacht zijn van de Postcode Loterij, dat kan dan weer wel.

  SBS moet dit binnenhalen

  Linda de Mol – Miljoenenjacht, dramaseries, spelshows weekeinde
  Caroline Tensen – Eén tegen 100, Hart in Aktie, Mijn Laatste Keer
  Robert ten Brink – Weekend Miljonairs, AYNIL proberen mee te verhuizen
  Herman den Blijker – Herrie in de … , Mijn Tent is Top

 44. Oma Dita

  @Uhhh Eindelijk eens een mooi onderbouwde mening hier. Ben het inhoudelijk 100 procent met u eens!

 45. Mario

  Hele grote bezem er door, 80% van de programma’s de prullenbak in.

 46. Richard Groenenheuvel

  Vreselijk die Molendijk. Vriendjes. Walgelijk

 47. Weert

  Huisman alleen terug met SurpriseShow en niet met die vreselijke Do, dat ging nergens over.

 48. Airien

  Tja Galjaard, als op vrijdag ruim 25 minuten om 20.00 uur uitzend, zapt iedereen weg, ook al ben je koning, en je huppel kutje koningin, het wordt niks meer met jullie.

 49. Airien

  Negatieve berichten over rtl worden hier tegen gehouden, dus het heeft geen zin meer hier te reageren. Sencuur!

 50. Ron

  Ik kan niet anders ontkennen het volledig met mevrouwtje de Jong eens te zijn voor een keer. RTL begint sleets te worden op uitzonderingen na. Time to move on!

 51. lvs2015

  Wie kan eigenlijk die Galjaard ontslaan oftewel de laan uitsturen? RTL Luxemburg/Moedermaatschappij…..xxxx?

 52. Dorian

  Ellen meijerse doet toch al jaren Erlands werk? Misschien is het wel zo aardig om haar die positie dan officieel te geven.
  Maar rtl is een intimiderende organisatie geworden, met een arrogante afreken cultuur richting producenten. Dat gaat ten koste van de creativiteit en de zin van mensen om iets goeds voor je te ontwikkelen. Mensen zitten daar met zweet in hun bilnaad te pitchen en komen altijd chagrijnig en met blauwe plekken terug.

 53. Bjorn

  @mark

  Als sbs meer biedt voor het programma dan verhuist het gewoon naar sbs.

 54. Marry Hens

  Sinds “de slimste mens” is mijn broer Alle tot over zijn oren verliefd op Angela. Zij heeft weer eens helemaal gelijk. Chapeau voor haar visie!

 55. Mark

  @Bjorn;
  Het is niet net als de eredivisie dat er om de zoveel jaar voor een forma geboden kan worden.
  Vertel anders eens waarom Boer zoekt Vrouw nog bij NPO1 zit. Dit wordt immers door Blue Circle , van RTL, gemaakt.
  Nadat er bij de start van zender Talpa een aantal formats zijn meegenomen, zijn de contracten aangepast. Oftewel het eerste recht op een nieuw seizoen.

 56. Bart

  Klopt wat Mark zegt. Al denk ik dat er als John de Mol echt een aantal formats en presentatoren over wil nemen voor SBS er wel een manier is om het toch voor elkaar te krijgen.

 57. rookworst

  Als de kijker steeds meer al die BN’ers zat zijn die in al die tv-shows voorbij komen, hoe verklaart Angela dan het succes van Dance Dance Dance? DDD is óók weer zo’n überstomme show met een 100% te hoog BN’er-gehalte!!!

 58. Bjorn

  @mark

  Klopt wat je zegt dat het niet net zo is als met de voetbalrechten. Maar als eigenaar van het format kan je wel gaan kijken wie er geïnteresseerd is en dat moet zijn eigen zender zijn. Die willen er zoveel voor geven en dan kijken wat rtl doet. Hij heeft de afgelopen jaren de formats goedkoper aangeboden en zelf een risico genomen op internationaal succes van de formats.

 59. Luuk

  Bjorn Nog een keer. Zo werkt het niet!

 60. Annoniemus

  Inderdaad , weg met dat hele ingedutte zooitje coke-snuivers en mekaar in het zadelhouders !!!!!

 61. Anja

  Dat vind ik van Angela de Jong.

 62. Frans

  RTL moet vernieuwen met andere gezichten

  Heb net de allerhoogste baas van RTL moederbedrijf gemaild dat RTL Holland moet veranderen op alle fronten. Nieuwe gezichten en nieuwe managers. Het is een verziekte sfeer. Iedereen heeft belangen bij elkaar en Erland Galjaard kan niet Nee zeggen tegen zijn vrouw Wendy die eigenlijk jaloers is op Linda de Mol die het wel goed doet. Linda een tv-crimi toen kwam Wendy er ook mee, Linda een blad toen kwam Wend er ook mee…..op alle RTL programmas zie je dezelfde gezichten omdat ze allemaal elkaar dekken kwa inkomen en aandacht om op de buis te komen.
  Men is bang om kritiek te uitten want dan staat Erland naast je en kun je gaan vooral als het kritiek op hem is. Wel binnenkort zul je zeker veranderingen gaan zien want dat kan niet uitblijven nu vele programma’s qua kijkcijfers in elkaar zakken. Per januari gaat John de Mol van start met zijn eigen SBS zender en die zal zeker RTL gaan bestoken om een plek te krijgen dat zien je nu al een beetje dat SBS stijgt en RTL daalt in kijkcijfers. Kortom veel te doen om het tij te keren en wellicht kan nieuw bloed dat beter realiseren dan oud bloed omdat die alles al heeft geprobeerd…

 63. pontje

  Angela de jong heeft gelijk. angela waar jij werkt moeten ook een paar weg. kijk naar de autos waarin sommigen rijden en salaris wat ze krijgen. hebben ze de autos voor om van werk naar huis te rijden of naar belgie..

 64. Lammedammedoendan

  299.000 kijkers voor Boulevard op zondag. Dat is dramatisch.

  Wegwezen, Erland.

 65. RTL door het putje

  Nou A.Zijn RTL lever avond na avond kijkcijfers in. SBS klimt en nu al regelmatig hoger dan RTL.
  De vette jaren van Galjaard zijn voorbij.

 66. RTL door het putje

  Wie verzint het om Boelevard uit te gaan zenden in het weekend.
  Het uitgrmolkene is nu echt leeg geschraapt.

 67. Denise

  ik denk nog uiterlijk 2 jaar Erland, en dan neemt Carlo Boszhard het van hem over, ben wel benieuwd hoe hij het zou doen, de know how heeft ie denk ik wel in huis

 68. Luxembourgh holding

  We hebben al besloten om de incestueuze geldgraaiende domme rtl kliek in Nederland de straat op te schoppen.

 69. nellie

  allemaal graaiers met kruiwagens,vreselijk die arrogante koppen

 70. Fran

  Ze heeft gelijk. Ik roep dit al jaren. Alles wordt kunstmatig in stand gehouden. En ik ben altijd weer diezelfde koppen ook zat op TV. Kom met wat nieuws!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.