André van der Toorn hervat SBS-werk na drie maanden

André van der Toorn heeft na drie maanden zijn werk voor SBS 6 hervat. Hij is woensdag weer gestart met opnames. Dat heeft de tv-zender laten weten. Van der Toorn legde medio juni per direct zijn werk neer, omdat hij werd getroffen door lymfeklierkanker. Na de verwijdering van een tumor uit zijn rug, werden er uitzaaiingen gevonden. “Hoewel André midden in zijn chemo-behandelingen zit, gaat het naar omstandigheden goed en pakt hij langzaam de draad weer op“, meldt SBS nu.

De Telegraaf wijst erop dat zo’n 70 procent van de patiënten deze vorm van kanker overleeft. “Ondanks de uitzaaiingen is de presentator vastbesloten bij dat percentage te horen“, aldus de krant.

Van der Toorn is vooral bekend van het programma Wegmisbruikers. Hierin worden beelden getoond van mensen die zich misdragen op de weg.

Toen het nieuws over zijn medische tegenslag bekend werd, was hij op zender met het programma Van Onze Centen. De laatste twee afleveringen, eind juni en begin juli, werden overgenomen door Kees Tol.

Lees ook: André van der Toorn legt SBS-werk stil vanwege kanker (juni)

Foto: SBS/Reinier Bergsma

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen