MAX kan komst Jeroen van Inkel niet bevestigen

Geplaatst op vr 29 sep 2017 om 13:26

Omroep MAX kan het gerucht dat Jeroen van Inkel bij de omroep aan de slag gaat niet bevestigen. Dat heeft een woordvoerder van de omroep laten weten. Van Inkel maakte een paar weken geleden bekend dat hij met een publieke omroep aan het onderhandelen is over een radiocomeback. Een betrouwbare bron meldt nu dat het gaat om Omroep MAX, waarvoor hij een programma zou gaan maken op NPO Radio 2 of op NPO Radio 5. Voorlopig kan de omroep dat echter niet bevestigen.

Omroep MAX komt volgende maand met een presentatie waarop het zijn plannen voor het huidige tv- en radioseizoen bekendmaakt. Het zou kunnen dat de omroep tot dan wacht met de onthulling van Van Inkels overstap.

Volgens de bron is het de bedoeling dat Van Inkel vanaf 2018 te horen is op een van de publieke radiozenders, maar is het nog niet duidelijk op welke zender.

Een ander gerucht dat de ronde doet is dat Gerard Ekdom de overstap maakt van NPO Radio 2 naar Talpa-zender Radio 10. Met zijn vertrek zou de ochtendspits-show van NPO Radio 2 vrijkomen.

De ochtendspits-show van Radio 10 wordt momenteel verzorgd door Lex Gaarthuis.

Foto: RTL
13 Reacties op “MAX kan komst Jeroen van Inkel niet bevestigen”


 1. b

  Hopelijk wordt het ook nooit bevestigd. Wat een engnek!

 2. Jip

  Jeroen is een legende! Zou mooi zijn als hij weer te horen zou zijn op de Nederlandse radio. Eigenlijk is het idioot dat zo’n DJ niet meer te horen is op de radio. Net zoals het idioot is dat Rob Stenders wordt vervangen door een meisje omdat het een meisje is. Raar.

 3. Ron

  Radio 5 lijkt me sterk, Radio 2 voor Ekdom die dan wellicht naar Radio 10 vertrekt wel.

 4. Don

  Die vent.. die heeft zijn tijd gehad, ga svp maar geraniums ‘plukken’!

 5. valerie

  @Jip : vind jij Annemiek in de middag op NPO 2 ook zo verschrikkelijk, dat zoiets Rob Stenders heeft vervangen en dan ook nog het programma probeert te immiteren. Zo waardeloos.

 6. Lenny3l

  Van inkel in de ochtend van 9 tot 12 na ekdom. Dat is mooi plekje voor hem. Titel van programma: start de werkdag met van inkel

 7. Ruud

  Ik ken Jeroen van Inkel nog van de middelbare school. Toen had hij ook al zo’n plofkop.

 8. Fox Mulder

  Jeroen is een legende met heel veel ellende.

 9. Bert

  Leuk, al die dj’s van de PO (o.a. Jeroen van Inkel) gaan naar de commerciëlen om bakken met geld te verdienen en als ze daar uitgerangeerd zijn willen ze weer graag terug naar de PO.
  Als Van Inkel dan toch naar Radio2 moet/gaat dan maar de ochtendshow van 06:00 tot 09:00 en Stenders (natuurlijk met Carolien) van 14:00 tot 16:00. Annemieke direct naar de avond en dan zo laat mogelijk.

 10. Wollter

  Per 1 januari stopt Tineke op Radio 5. Jeroen van Inkel zou een goede vervanger zijn.

 11. Monique

  @Wolter

  Ik denk dat het beter zou zijn als Radio 5 helemáál stopt.
  Het is een nogal overbodige zender.

 12. Bas

  Wolter wat is je bron?

  En Monique verklaar je nader? Is er een andere plek waar je deze middle of the road muziek hoort met name uit jaren 70 en 80 en waar af en toe plaats is voor theater en kleinkunst?

 13. Leon Dorsey

  @Bas

  oldmensradio.nl

  Muziek jaren 60-70-80

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.