Giel Beelen vindt kritiek Nynke de Jong onterecht

Giel Beelen vindt de kritiek die columnist Nynke de Jong vandaag op hem uit op pagina twee van het AD onterecht. Dat laat hij blijken op Twitter. Beelen is kritisch over het NPO 3FM van nu en als hij daarnaar wordt gevraagd in de media, is hij daar gewoon eerlijk over. Dat vindt De Jong oncollegiaal en onbeleefd en daarom slacht ze hem vandaag af in de krant. Ze roept dat 3FM maar blij moet zijn dat iemand die een apengrapje heeft gemaakt over Sylvana Simons vertrokken is.

Tot Beelens grote verrassing vond NOS-nieuwslezer Martijn van der Zande dat wel een sterke reactie van De Jong. “Zoals heel vaak weet Nynke de Jong het goed te verwoorden, deze keer over Giel Beelen en zijn kritiek op 3FM“, aldus Van der Zande.

Ongelooflijk, zegt Beelen: “Nou ja meen je dat echt Martijn? Als iemand je vraagt waarom je weg gaat en je bent zo netjes mogelijk. Wat nou achteraf kritiek.

Anders dan ze veel succes wensen en hopen dat het goed komt blijft kritiek altijd een beetje kritisch. Wat dus louter liefde is.

Lees ook:
Giel Beelen: ‘Ik lust Gerard, Domien en Mattie rauw’ (vandaag)
Nynke de Jong: ‘3FM beter af zonder apengeluiden-Giel’ (vandaag)
Geen salarisverhoging Giel: ‘Talpa zuiniger dan NPO’ (gisteren)

Foto: Michel Schnater/BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen