Nynke de Jong: ‘3FM beter af zonder apengeluiden-Giel’

Nynke de Jong, pagina-twee-columnist van het AD, haalt vandaag in de krant snoeihard uit naar Giel Beelen. Daarbij rakelt ze ook weer de apengeluiden-rel rondom de dj op. Dat is te lezen in de kiosk. Nadat Beelen deze week overstapte van NPO 3FM en Radio Veronica, riep hij in de media dat hij 3FM ’te veilig en te braaf’ vindt geworden. En daardoor komt bij De Jong het stoom uit de oren. “De achterafkritiek is de allersneuste der kritieken“, schrijft ze in haar column.

De Jong besluit Beelen even flink de oren te wassen. “Als je het veilig en braaf vindt dat je geen apengeluiden op de radio mag maken om Sylvana te kakken te zetten, ja, dan past de zender misschien niet meer bij je, Giel.

De columniste gaat eraan voorbij dat Beelen diep door het stof is gegaan in deze apengeluiden-rel. De Jong vindt echter dat ze partij moet trekken voor 3FM. “Ondertussen zwoegen op 3FM allerhande jonge, veelbelovende dj’s om de luisteraars terug te krijgen. Jonge radiomakers met hart voor hun zender, die helemaal niks hebben aan deze opmerking van dj Giel.”

Hup jonge dj’s van 3FM. Laat zien hoe begeesterd en vernieuwend jullie zijn. Jullie zijn beter af zonder de man en zijn apengeluiden“, sneert ze i nde krant (via Blendle).

Foto: KRO-NCRV

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen