Arjen, Beau en Wilfred strijden om Televizier-Ster

Arjen Lubach, Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee zijn de mannelijke presentatoren die kansmaken op de Zilveren Televizier-Ster 2017. Het gaat dus om één NPO-presentator en twee RTL-sterren. Dat werd gisterenavond bekend in RTL Boulevard. Lubach onderscheidt zich omdat hij succesvolle televisie maakt in een heel moeilijk genre, Van Erven Dorens had een piekjaar dankzij zijn tv-hit The Amsterdam Project en Genee is veruit de beste interviewer van de drie.

Lubach gaf geen reactie, de twee RTL-heren wel. Van Erven Dorens: “Ik ben enorm vereerd en wil iedereen bedanken die op mij gestemd heeft. Ik heb totaal geen campagne gevoerd, want ik ben alleen maar aan het opnemen geweest. Ik heb het nog niet eerder meegemaakt in de afgelopen zeventien jaar. Ik heb ook wel een heerlijk jaar gehad met mooie programma’s, zoals Beaufort, The Amsterdam Project, RTL Summer Night, Boulevard en Beste Kijkers. Het was een topjaar. Dus als ik een nominatie had moeten krijgen, dan had het voor dit jaar moeten zijn.”

En Genee, wiens programma Voetbal Inside vorige week nog RTL Boulevard in een kwaad daglicht stelde, zei: “Ik denk dat de invloed van Johan groter is dan we soms denken, al hebben we dat vorige week ook weer kunnen gezien. Het is ook een eerbetoon aan het programma denk ik. Ik denk dat Arjen Lubach de meeste kans heeft. Hij heeft zo’n grote achterban, maar ik ben al blij dat ik er bij zit.”

De Zilveren Televizier-Ster Acteur wordt dit jaar voor de tweede maal uitgereikt, ditmaal aan Erik de Vogel, Jeroen van Koningsbrugge of Thom Hoffman. De Vogel bedankte in Boulevard Arjen Lubach, die actie heeft gevoerd voor een Ster voor de GTST-acteur.

Welke twee heren de Zilveren Televizier-Ster op de schoorsteenmantel mogen zetten, wordt bekend op 12 oktober tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Lees ook: Alleen presentatrices van NPO maken kans op Ster (dinsdag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen