Wietze de Jager inderdaad aan de slag bij Shownieuws

Wietze de Jager gaat inderdaad aan de slag als presentator van het SBS 6-programma Shownieuws. Hij debuteert op zondag 1 oktober achter de desk van de latenight-rubriek. Dat heeft het tv-station vandaag bevestigd. De Jager laat zijn ochtendshow bij Qmusic voorgoed in de steek na zijn ruzie met collega Mattie Valk en kiest voor het medium televisie. “Na een lange periode van onzekerheid ben ik ontzettend blij dat ik een contract bij Talpa heb getekend en nu aan de slag ga bij Shownieuws.

Hij verheugt zich op deze nieuwe uitdaging. “Hoewel ik radiomaker ben en blijf, ben ik heel enthousiast en ook nieuwsgierig om mijn eerste serieuze stappen op televisie te maken bij SBS.”

Shownieuws draait om de wereld van media en entertainment, onderwerpen die ook in mijn radioprogramma’s een grote rol hebben gespeeld. Het voelt als een logische stap om bekend en onbekend terrein te combineren.

Shownieuws is al 21 jaar een vaste waarde van SBS6 in de late avond. Online brengt Shownieuws dagelijks actuele updates op Show.nl over ontwikkelingen in de entertainmentwereld.

Het is niet bekend hoeveel De Jager gaat verdienen bij Shownieuws, al zal het niet in de buurt komen bij wat Mattie Valk nu krijgt voor zijn ochtendshow bij Qmusic. Hij heeft een contract getekend voor zes ton en een Tesla.

Lees ook: ‘Wietze de Jager en Mark Labrand naar Shownieuws’ (vorige week)

Foto: Qmusic

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen