Nieuwe shows Linda en Chantal grootste RTL 4-nieuws

Veel grote verrassingen had RTL 4 vandaag niet te bieden op zijn jaarlijkse perspresentatie. Het grootste nieuws was toch wel de nieuwe zaterdagshows van leading ladies Linda de Mol en Chantal Janzen. De tv-koningin en de tv-prinses, tussen wie dit jaar wat spanning ontstond vanwege de lancering van het blad &Chantal, vullen vanaf oktober samen een uitzendavond. Linda komt met de panelshow Oh, Wat Een Jaar (20.00 uur) en Chantal de personalityshow &Chantal (21.30 uur).

Oh, Wat Een Jaar! is dé nieuwe primetime retrotainmentshow van Linda de Mol. Samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge gaat Linda iedere week terug naar een jaar, bijvoorbeeld 1969 of 2001.

De captains vormen iedere aflevering een duo met een BN’er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Linda, de captains en de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd. “Herkenning en verbazing voeren de boventoon in dit programma vol nostalgische fragmenten en muziek!

Chantal Janzen zet dit najaar de volgende stap in haar tv-carrière met de gloednieuwe personalityshow &Chantal. Wekelijks trakteert ze de kijker op een zaterdagavond-show vol met bekende en onbekende gasten, met ruimte voor serieuze onderwerpen maar waar vooral amusement, haar blik op de wereld en haar humor de boventoon voeren.

Een programma waarin alle disciplines die Chantal beheerst de ruimte krijgen. Presenteren, zingen, acteren; alles komt voorbij. “Iedere aflevering heeft een thema dat als een rode draad door het programma heen loopt. Het desbetreffende thema wordt benaderd en bekeken door de ogen van de bekende en onbekende gasten, de kijker, het publiek in de studio & Chantal.”

De Linda-show begint al op 14 oktober, de Chantal-show op 28 oktober.

Het andere RTL 4-nieuws van vandaag:
Ook Carlo, Winston en Victoria in The Story of My Life
Bridget, Nicolette en Miljuschka op weekend-Boulevard
Carlo en Nicolette worden televisieduo op RTL 4

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen