Bridget, Nicolette en Miljuschka op weekend-Boulevard

Bridget Maasland, Nicolette Kluijver en Miljuschka Witzenhauzen gaan de weekendeditie van RTL Boulevard presenteren. Ze zullen om en om een weekend voor hun rekening nemen. Dat is vandaag bekendgemaakt op de najaarspresentatie van RTL. De doordeweekse editie van RTL Boulevard wordt gepresenteerd door drie mannen: Beau van Erven Dorens, Peter van der Vorst en Ruben Nicolai. Het nieuwe vrouwentrio biedt tegenwicht op de zaterdagen en zondagen.

De allereerste weekendeditie van RTL Boulevard is op zaterdag 9 september. Vanaf dan is de showrubriek dus zeven dagen per week te zien op RTL 4, steeds tussen half zeven en half acht. In het weekend gaat dat ten koste van woon- en vrije-tijd-programma’s.

Blijf nu ook op zaterdag en zondag op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws. En mis nooit meer een feestje, festival of evenement, want wij houden je elk weekend op de hoogte“, laten de dames weten.

RTL Boulevard komt in het weekend vanuit dezelfde studio, maar krijgt wel een ‘weekendtouch’. “Er is meer ruimte voor lifestyle, wonen en koken“, zegt Witzenhausen.

Niet omdat er nu alleen vrouwen aan de desk staan, maar omdat het typische weekendonderwerpen zijn, legt ze uit. “Wij zijn ook vrouwen met ballen hoor. Nee, mensen doen hun boodschappen op zaterdag en zondag en gaan naar de woonboulevard. Daar passen dit soort onderwerpen bij.

Ook de andere pijlers van Boulevard komen aan bod. Kluijver: “Het is en blijft een showbizzprogramma.

Luuk Ikink zal in het weekend níet te zien zijn. Wie zijn rol dan op zich neemt, is nog niet bekend.

Bridget en Miljuschka blijven doordeweeks ook regelmatig te zien in Boulevard, Kluijver kan dat straks moeilijker combineren met haar andere werk.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen