Ook Carlo, Winston en Victoria in The Story of My Life

Het is bekend welke kandidatenkoppels er naast André Hazes jr. en zijn Monique Westenberg meedoen aan het RTL 4-programma The Story of My Life met presentatrice Linda de Mol. Het gaat om drie andere BN’er-koppels. Dat heeft de tv-zender vandaag bekendgemaakt. De drie andere kandidatenkoppels die meedoen zijn Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko, Winston en Renate Gerschtanowitz en Carlo Boszhard en Herald Adolfs.

In The Story of My Life laten bekende koppels zich interviewen door Linda de Mol. Tussen het vraaggesprek door worden de kandidaten een keer geschminkt alsof ze zestig jaar zijn en één keer alsof ze negentig jaar zijn.

De tv-show trapte vorig jaar af met Wesley en Yolanthe Sneijder en scoorde met 1,1 miljoen kijkers ver onder de verwachting van producent John de Mol. “Gezien alle publiciteit over dit programma, ben ik blij met 1,5 miljoen kijkers“, zei hij voorafgaand.

The Story of My Life is vanaf volgende week woensdag (6 september) te zien op RTL 4.

De koppels:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen