Na 14 seizoenen voorlopig einde Ik Hou Van Holland

Na veertien seizoenen komt er een voorlopig einde aan Ik Hou Van Holland. Het is tijd voor iets nieuws. Dat heeft Linda de Mol gezegd voor de camera van RTL Boulevard. De Mol komt dit jaar met de nieuwe zaterdagavondshow Oh, Wat Een Jaar, op het tijdstip van Ik Hou Van Holland. En wellicht blijft dat wel even zo. “Dit vervangt Ik Hou Van Holland dit seizoen. Of het volgend seizoen weer terugkeert? Dat hangt er van af. Als het heel succesvol is komt er misschien weer een seizoen.”

De tv-koningin is er niet rouwig om dat Ik Hou Van Holland even in de ijskast staat. “Ik wilde na al die jaren graag eens wat anders gaan maken en dat mocht. Nu maar hopen dat men het net zo leuk vindt.”

Hoewel Ik Hou Van Holland al ontzettend lang loopt, waren de kijkcijfers nog wel goed. “Dat is een enorme hit en daar kijkt iedereen heel graag naar, maar ik wilde heel graag een keer iets nieuws. Ik was heel blij dat dat kon.”

Dat nieuws is Oh, Wat Een Jaar geworden. “Dat vind ik extra spannend, omdat ik het voor een groot deel zelf bedacht heb. Ik wil het al heel lang maken zo’n programma waarin je terug gaat in de tijd en er helemaal uitziet zoals in de sixties of de seventies.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen