Annelies Sitvast nieuwe zendermanager Net5

Annelies Sitvast start op vrijdag als de nieuwe zendermanager van Net5. Ze was de afgelopen tweeënhalf jaar al betrokken bij het station als zendercoördinator. Dat heeft SBS vandaag laten weten. Sitvast is de opvolger van Carter Duong, die deze zomer naar verluidt met ruzie is vertrokken bij de zender. Ze heeft er zin in om leiding te geven aan de vrouwenzender van de zendergroep. “Tv zit in mijn hart en Net5 is wat mij betreft het allermooiste tv-merk van Nederland“, zegt ze.

Net5 zendt vooral veel buitenlandse programma’s uit en daar heeft Sitvast veel ervaring mee. Voordat ze aan de slag ging als zendercoördinator was ze werkzaam op de afdeling aankoop van SBS. “Ik heb altijd al een brede interesse gehad in zowel nationale als internationale content; de twee pilaren van Net5. Ik kijk er dan ook naar uit om verder te bouwen aan deze prachtige zender.

Karin de Groot, Directeur Televisie van SBS en oud-zenderbaas van Net5, zegt: “Annelies werkt al geruime tijd bij Net5 en voelt de zender feilloos aan. We kennen haar als een gedreven en bevlogen collega, met wie ik in mijn huidige functie heel prettig kan samenwerken.

Net5 is onderdeel van SBS Broadcasting, net als de zenders SBS6, Veronica en SBS 9. Daarnaast maken ook het online video on demand-platform KIJK, SBS Productions (producent van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws) en multi channel network Social1nfluencers deel uit van SBS.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen