‘RTL Late Night maakt circusact van Nathan Rutjes’

Foto: Nick van OrmondtDe rubriek van de positieve voetballer Nathan Rutjes in RTL Late Night kunnen de tv-critici niet bekoren. Waar Het Parool eerder deze week al schreef dat de verrassing uit zijn tv-optredens is, roept de Volkskrant hem nu uit tot de mediaflop van de week. Dat is te lezen in de kiosk. Rutjes was altijd al een opvallende verschijning op het veld, weet de Volkskrant. “Op een gegeven moment ontdekten de media Nathan Rutjes ook. Niet als verschijning, maar als prater“, schrijft het dagblad.

Rutjes bleek een man die over niets of niemand oordeelt en altijd positief blijft. Laatst zette FOX Sports een compilatie van zijn mooiste uitspraken online en ook zag de Volkskrant hoe hij een ‘peptalk’ gaf bij de PvdA.

Daar is dus sinds een paar maanden zijn eigen rubriek bij RTL Late Night bij gekomen. Hierin geeft hij negatief nieuws een positieve draai. “Een goudeerlijke en fijne vent, die Rutjes, ja, zelfs een cultheld, maar laat hem alsjeblieft geen circusact worden“, besluit de krant (via Blendle).

Lees ook: Parool vindt Humberto niet meer fris en fruitig (deze week)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen