Parool vindt Humberto niet meer fris en fruitig

Geplaatst op do 29 jun 2017 om 11:56

Foto: Nick van OrmondtHumberto Tan mag dan wel elke avond roepen dat hij morgen weer ‘fris en fruitig’ aan tafel zit, maar Het Parool ziet dat niet terug in de uitzendingen. Dat oordeelt de krant in de tv-rubriek van ‘Han Lips’. Met het ontvoerde Spoorloos-duo zette Jinek dinsdag weer topcijfers neer. Met bijna 1,2 miljoen kijkers scoorde ze de op een na meest bekeken aflevering ooit. “Het contrast met RTL Late Night was wel heel groot: daar moest positiviteitsgoeroe Nathan Rutjes als eindgast de kijkers vasthouden.

Die Rutjes hebben we nu wel gezien, aldus Lips. “Een hartstikke lieve jongen, die Rutjes, maar echt verrassend is zijn positiviteitsrubriek – boze mensen zijn niet lief! – niet meer. Enigszins exemplarisch voor het programma waar het deel van uitmaakt is dat wel.”

Het is tijd dat de bezem door RTL Late Night heen gaat, vindt Lips (via Blendle). “Nog drie dagen, dan mag Humberto na een op meer vlakken bewogen seizoen met vakantie en op zoek naar zijn fris- en fruitigheid.”

Na vrijdag gaat Humberto Tan op vakantie. RTL Late Night wordt maandag omgedoopt tot RTL Summer Night met Beau van Erven Dorens als presentator.

Foto: RTL
27 Reacties op “Parool vindt Humberto niet meer fris en fruitig”


 1. genoegisgenoeg

  Fris was hij na zijn buitenechtelijke escapades al lang niet meer..

 2. Humberto

  Als we maar kunnen danssuuhh en lachuuuh op de zomerse beats vind ik alles best…

 3. tja tja

  Humberto reageer nu 1 keer. Knip en scheer parool. Als er 1 fris en fruitig is dan is het Humberto. Of ben je bang dat je dan een krant kwijt bent. terwijl de krant je wel afmaakt. vraag parool hoe groot hun BETAALDE oplage is. Ik lees parool gratis via……………………!

 4. David

  Al die analyses over de talkshows beginnen me ook de keel uit te hangen. Laat de kijker lekker beslissen.

 5. Wel Verdiend

  Het Parool heeft gelijk.
  Nog 2 avondjes en dan een wel verdiende vakantie. Na 2 maanden weer fris en fruitig terug zonder Marieke.
  Daarna af en toe afwisselen met bv Van Erven Dorens en of een weekje Van Der Vorst.

 6. Mike

  RTL Late Night voelt voor mij als de vrolijke IKEA ballenbak terwijl de wereld in brand staat. Totaal geen maatschappelijke relevantie. NUL.

 7. Syntax Error

  Sowieso zit ik niet te wachten op de mening over een programma. Alsof ik niet mijn eigen mening kan volgen.

  Ik ben sowieso klaar met Nederlandse TV enige wat ik nog kijk is RTL Late Night en RTL Nieuws.

  Ben zo blij dat je in 2017 gewoon de mogelijkheid hebt om Amerikaanse TV te kijken.

 8. Arie

  Dit was het Parool goeienavent!

 9. Papegaaitje leef je nog.

  Alstublieft geen Peter van de Vorst. Wat een naar mannetje. Honderd keer erger dan Humberto. Geef mij trouwens maar Beau.

 10. Roland Freischler

  Hij kan alleen maar wat dansuu en lachuuh , net als andere zwartjes . Maar meer ook niet. En dat loopt in een Blank pak ???

 11. Keesjan den Daas

  Hij begint te irriteren, waarom, omdat hij niet echt is, het een een poseur en vindt zichzelf veel belangrijker dan zijn gasten!

 12. Karin

  “Ze”staan er om bekend dat ze altijd zo overtollig vies zweten . dus “fris en fruitig “is FAKE. Ze hebben altijd wel lui zweet op hun hoofd en de rest , bah , al is het ook hartje winter.

 13. GW

  In het begin was RTL Late Night vernieuwend omdat het een luchtige, feelgood-variant was op de wat meer journalistiek inhoudelijke talkshows op de late avond. Er zat schwung in en het gaf de kijker wat meer te kiezen op de late avond.

  Echter, die luchtigheid is alleen maar aantrekkelijk als stijlvorm, niet als doel. In deze tijden van aanslagen, formatie en toenemende spanningen in de maatschappij valt het niet te verkopen als je voor de dertig duizendste keer Nathan Rutjes, een totaal nietszeggende vlogger, een zoveelste muziek-item als filler of een RTLprogramma-plug programmeert. Waar is de actualiteit, de noodzaak?

  Wat dat betreft zal het interessant worden wat Thomas Hendriks zal gaan toevoegen aan het programma. Een man die het inhoudelijke met het commerciële kan verbinden.

 14. Ron

  @GW: volkomen mee eens. Je hebt het totaal niet begrepen als je voor de zoveelste keer die Rutjes uitnodigt met zijn manisch positiviteits verhaaltje. Ze hebben daar nu een item van gemaakt. Alles wordt maar in items gegoten waardoor ze een excuus hebben om iemand meerdere keren daar te laten opdraven. Het is sleets, en dat lijkt me geen goede boodschap in het relatief korte bestaan van deze talkshow dan is er grondig iets mis. Alle ogen en hoop gericht op volgend seizoen dus. Tijd voor een frisse wind en als dat ten koste moet gaan van Humberto Tan dan is dat niet anders. Ik ben daarom erg benieuwd hoe Beau het gaat doen. En dan niet hoe hij gesprekken leidt maar meer qua content/inhoud gaat invullen. Als hij uit de ‘kaartenbak’ van Late Night gaat putten gaat het niets worden en dan hoop ik voor Beau dat mocht het succes er zijn dat door hem komt en niet specifiek de items waar dan misschien niets anders aan is dan bij Humberto.

 15. Jacco

  Oud nieuws

 16. Webz

  Na Dionne???? Nee umberthoo is niet meer fris. En fruitig is tie nooit geweest.

 17. wim

  Syntax Error: Wat heb jij voor ’n leven als je alleen RTLLN en RTL nieuws kijkt.
  Sorry, maar dan ben je echt ’n simpel figuur.

 18. Joost

  @syntax error Wat kom je hier dan doen op deze site?

 19. Jeroen

  Men kan niet altijd fris en fruitig zijn. Wie elke dag ”fris en fruitig” is mag het ”overnemen.”

 20. Piet

  @Karin, een airco aanschaffen kan dat ‘zweetprobleem” verhelpen, als ze niet aan het bezuinigen zijn. Maar fake nieuws is dodelijk voor een zender. Je wordt ongeloofwaardig en niemand neemt je nog serieus. Verspreiders van fake nieuws zijn gevaarlijk bezig, denk maar aan de fake nieuws i.v.m. Noord Korea vorig jaar of zo.

 21. Erland G

  We gaan volgend seizoen met Humberto door, en zijn buitenechtelijke escapades zwijgen we gewoon dood.

 22. KaLa

  Volgens mij gaat het om de kwaliteit en inhoud van het programma. Wat Humberto privé doet is zijn zaak. Alleen hij is wel publiek persoon. Dus heeft iedereen z’n (ver)oordeel klaar. Na de zomerstop weer een frisse start!!

 23. Ho

  Aldus KaLa a.k.a. Dionne.

 24. HansrZ

  Ik begrijp niet dat Humberto afhankelijk moet zijn van een Marieke of Ikink.
  Jinek heeft de kwaliteit alles spontaan , maar prima voorbereid kritisch, medelevend, deskundig en waar nodig doorvragend de kijker te boeien en amuseren. Klasse meid.
  Van dit alles komt Humberto te kort en dat hij veel te veel in het RTL potje moet piesen. Behalve dan zij van het NOSnieuws, maar dat komt niet bij hem te sprake sssttt.
  van mij mag ie heeeeeel lang met vakantie

 25. klara

  Ik denk dat de redactie van Eva beter is,ze is altijd bezig met het nieuws weet zelf ook veel van de onderwerpen af.

 26. Jenny

  Beetje dansen en buiten de deur een wip maken, deze man is nooit fris en fruitig geweest!

 27. Ineke

  Wanneer ik een promo van Humberto zie en de onderwerpen hoor denk ik: Gaap. Niet relevant, niet interessant, dezelfde koppen weer. En dan zie ik wie er bij Jinek komen en dan denk ik: Oh da’s wel interessant. Dat geeft precies het probleem weer volgens mij.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.