Rik van de Westelaken wordt niet herkend in Japan

Net5-ster Rik van de Westelaken wordt niet herkend in Japan. Dat geeft hij aan in een onthullend vraaggesprek met het AD. Het is een belangrijke reden waarom Van de Westelaken onlangs op vakantie is geweest naar het land van manga en sushi. “Ik ben recentelijk drie weken naar Japan geweest. Dat was een prachtige reis. In zo’n ver land kan ik me helemaal anoniem wanen, daar kom je nauwelijks Nederlanders tegen. Dat is af en toe wel fijn“, zegt het voormalig NOS-gezicht in de krant.

Tegenwoordig vindt Van de Westelaken het veel leuker om in zijn vakantie niet in een resort te blijven hangen. “Vroeger kon ik echt enorm goed gewoon twee weken op het strand liggen en niets doen. Maar tegenwoordig ga ik er liever op uit.

Toch zou je denken dat hij als drukke tv-ster liever flink uitblaast op vakantie. “Jawel. Maar gek genoeg is nieuwe ervaringen opdoen voor mij juist dé manier om juist helemaal te ontspannen.

Dit weekend is Van de Westelaken in Nederland en ontspant hij zich op het festival Milkshake, de natste editie ooit.

Overigens lijkt het erop dat de presentator binnenkort ook niet meer in eigen land wordt herkend. Volgens weekblad Weekend is zijn tv-carrière zeer onzeker geworden.

Foto: SBS/Bob van Mol

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen