Iwan Reuvekamp: ‘Ik was er niet voor Mattie & Wietze’

Qmusic-programmadirecteur Iwan Reuvekamp verwijt zichzelf dat hij er voorafgaand aan de breuk tussen Mattie Valk en Wietze de Jager niet genoeg is geweest voor het radioduo. Dat vertelt hij in gesprek met De Stentor. Reuvekamp bedong eigenlijk dat hij niet over de zaak wilde praten tijdens het interview, maar ging toch overstag. “Oké, ik begrijp dat je het erover wilt hebben. Maar sorry, ik kan er niets meer over zeggen dan dat Wietze meer dan welkom is om weer radio bij ons te komen maken.

Op de vraag of hij zich verantwoordelijk voelt voor de clash, antwoordt Reuvekamp: “Ja, ik vind het altijd belangrijk in de spiegel te kijken. Er zijn veel dingen gebeurd die buiten mijn vermogen liggen, maar ik had er meer voor Mattie en Wietze moeten zijn.”

Reuvekamp heeft last van tijdgebrek. “Sinds een jaar werk ik, naast Qmusic Nederland, ook voor Qmusic België. Ik verwijt mezelf dat ik daardoor minder aandacht had voor Mattie en Wietze. Dit is mijn persoonlijke gevoel, dit wordt mij niet verweten.”

Valk tekende achter de rug van De Jager om een solocontract bij Qmusic ter waarde van zes ton en een Tesla en liet daarmee zijn radiovriend keihard vallen. “Het is een unieke situatie die uit de hand is gelopen, die niemand heeft gewild en je kan niet één iemand als schuldige aanwijzen.’’

Foto: De Persgroep PR

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen