Ranking nodigt Paay niet uit: ‘Geen tijd voor dweilpauze’

Patricia Paay had dit jaar dé ideale gast geweest voor Ranking the Stars, maar ze is niet uitgenodigd. Dat vertelde Paul de Leeuw in de uitzending van zondag. Panellid Richard Groenendijk merkte op dat Ranking the Stars misschien wel het ideale podium zou zijn voor Paay om de draak met zichzelf te steken en zo een einde te maken aan alle grapjes over haar. Hij vroeg aan De Leeuw of ze is uitgenodigd. “Nee, volgens mij niet. Dan moet je tussen elke uitzending een dweilpauze houden.

Paay kwam ter sprake, omdat De Leeuw een vraag aan haar ophing, namelijk: ‘Wie is het meest bedreven in sexting?’

De tv-diva kwam in het nieuws, vanwege een plasseks-filmpje. “Dat leverde een hoop gezeik op, maar ze is natuurlijk niet de enige die wel eens een foto of video heeft gedeeld“, aldus De Leeuw.

Overigens had Paay de uitnodiging van Ranking the Stars waarschijnlijk toch afgeslagen. Ze is nog aan het herstellen van het uitlekken van de sekstape én haar aartsrivaal Patty Brard zit in het Ranking-panel.

Lees ook: Shownieuws blijft Paay steunen ondanks Patty Brard (april)

Foto: SBS

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen