Hanina Ajarai aan tafel bij Beau van Erven Dorens

AD-moslima Hanina Ajarai zit vanavond aan tafel bij Beau van Erven Dorens in RTL Summer Night om te praten over haar bizarre MH17-column in het AD. Dat heeft RTL 4 laten weten. De vliegramp waarbij 196 Nederlanders omkwamen doet Ajarai he-le-maal niets, terwijl ze moest huilen om de hersenbeschadiging van Ajax-speler Nouri, stelt ze in haar controversiële column. De columniste kon niet anders dan haar excuses aanbieden en dat heeft ze vanmiddag gedaan op de AD-site.

Vanavond mag ze ook door het stof bij Van Erven Dorens. “De column in het AD van Hanina Ajarai over Abdelhak Nouri en de MH17-ramp doet vandaag veel stof opwaaien“, laat de redactie van RTL Summer Night weten.

De late-night-talkshow heeft met Ajarai een zeer actuele gast aan tafel. “Op internet wemelt het van de boze reacties en MH17-nabestaanden zijn onthutst. Hanina Ajarai reageert vanavond op alle ophef.”

Andere gasten aan tafel zijn onder meer Olaf Koens en Peter R. de Vries. De uitzending begint om 21.30 uur op RTL 4.

Lees ook:
AD-moslima treurt wel om Nouri, niet om MH17 (vanochtend)
AD distantieert zich van bizarre MH17-column (vanmiddag)
AD-moslima zegt sorry voor belachelijke MH17-column (vanmiddag)

Foto: AD

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen