Op een na meest bekeken aflevering Jinek ooit

Spoorloos-makers Derk Bolt en Eugenio Follender hebben Eva Jinek haar op een na meest bekeken Jinek ooit bezorgd. Er keken dinsdag 1,159 miljoen mensen naar de talkshow op NPO 1, goed voor een marktaandeel van 27 procent. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Onderzoek. Slechts één keer eerder keken er nóg meer mensen naar Jinek, namelijk op 14 februari, toen Patricia Paay haar eerste interview sinds het uitlekken van haar sekstape gaf. Er keken 1,4 miljoen mensen (41 procent).

Het is de negende keer ooit dat Jinek de miljoengrens passeert. Ze is sinds dit jaar bezig aan een behoorlijke opmars. Jinek heeft RTL Late Night van de troon gestoten als meest bekeken talkshow op de late avond.

Dinsdag bleef RTL Late Night opnieuw heel ver achter: daar keken 521.000 kijkers (13 procent) naar. Het verschil in kijkerspubliek was dus enorm.

Vanavond zitten er twee usual suspects in Jinek, namelijk Joost Vullings over de formatie en Peter R. de Vries over het liquidatieproces Passage, het langstlopende strafproces in Nederland.

De uitzending begint vanavond om 22.25 uur op NPO 1.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen