Gerard Joling krijgt rol in datingshow Gordon

Gerard Joling krijgt een rol in de nieuwe RTL 4-show Gordon Gaat Trouwen, waarin Gordon gaat trouwen met iemand die zich aanmeldt voor het programma. Dat heeft de entertainer woensdagavond onthuld in RTL Late Night. Geer en Goor zijn een van de bekendste duo’s van Nederland. Hoewel de datingshow een soloproject van Goor is, komt Geer toch even om de hoek kijken. “Hij zit in het panel om kandidaten te beoordelen, dus ik eindig denk ik met iemand met een bochel en een stok.

Dat panel bepaalt mede met welke heren Gordon gaat daten. “Het gaat om vijf afleveringen met drie kandidaten, waarvan een door de wetenschap is gekozen en twee door mijn vrienden. Daar ga ik dan naartoe. Ik ga eerst in hun huis en dan kijk ik hoe ze leven. Dan komt die jongen thuis en blijf ik een nacht slapen.”

Met Joling wordt het in elk geval nooit wat, aldus Gordon. “Iedereen vraagt zich af of ik het ooit een keer met Gerard heb gedaan. Nee! Gerard en ik zijn gewoon collega’s. Ik had hem vanavond nog aan de lijn en moet altijd vreselijk om hem lachen.”

Eerder stelde Gordon nog dat hij en Gerard in hetzelfde schuitje zitten als het gaat om daten. “Weet je: wij hebben zo’n naam in Nederland. Wie wil ons nou? Die krijgen de hele goegemeente over zich heen“, zei hij.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen