‘Tv-imago belemmert liefdesleven Geer en Goor’

Geplaatst op di 14 feb 2017 om 15:15

Gerard Joling en Gordon Heuckeroth, die al jaren samen humoristische series maken op televisie, kampen vanwege hun tv-imago met een moeizaam liefdesleven. Dat heeft Heuckeroth gezegd in reactie op Jolings zoektocht naar een man op Radio 538. Heuckeroth denkt dat het voor hem en zijn tv-collega lastiger is om een man te vinden dan voor andere mannen. “Weet je: wij hebben zo’n naam in Nederland. Wie wil ons nou? Die krijgen de hele goegemeente over zich heen“, zegt hij.

Het is niet alleen hun imago, maar ook de vele media-aandacht die een normaal liefdesleven in de weg zit, aldus Heuckeroth. “Als we verliefd zijn, dan staan er dertig fotografen voor de deur. Het is een heel moeilijk verhaal. Ik hoop dat het hem lukt en ik gun het hem ook van harte, net zoals ik het mezelf gun.”

Toch vraagt hij zich af hoe serieus Joling in de zoektocht van 538 staat. “Of Geer echt op een partner zit te wachten, zou ik echt niet weten. Ik denk dat hij zijn leven zo heeft ingedeeld dat hij heel gelukkig is met hoe hij nu leeft en dat hij allemaal losse flodders doet.”

Gordon is minder van de losse flodders. “Ik ben meer een relatieman. Ik ben al drie jaar vrijgezel en dat begint me wel een beetje op te breken, moet ik heel eerlijk zeggen. Ik kan me ook voorstellen dat nu Geer wat ouder wordt, dat hij toch een leuke vent wil.”

Wat voor man dat dan zou moeten zijn? Ik denk – zoals ik hem in kan schatten – toch wel een vent van zijn eigen leeftijd. Zo rond de 60. Ha ha ha. Nee, hij moet wel iets jonger zijn, dat vindt hij leuk, maar niet te jong. En een beetje een stoere vent ook.”

Foto: RTL
19 Reacties op “‘Tv-imago belemmert liefdesleven Geer en Goor’”


 1. Piet

  Zouden die twee elkaar ook in de bek Paayen?

 2. Bart M.

  @Piet: Neemt en eet wat u voorgeschoteld krijgt.

 3. Anoniem

  Hahaha… die Gordon is anders regelmatig op grindr te vinden…en men zit daar meestal niet op omdat iemand zich verveelt…

 4. Onno Hoes

  Vanavond wat te doen, Geer?

 5. critikast

  Dat zou dus betekenen dat iedere BN-er geen relatie zou kunnen hebben. Kijk eens rond Geer en Goor en kom met mij tot de conclusie dat het misschien wel eens aan jullie karakter zou kunnen liggen dat iedereen wegloopt na een tijdje . Dat heeft niets te maken met je BN-status, maar het is wel weer een mooie uitvlucht om je eigen nare trekjes te verdoezelen. Losers, allebei !

 6. Anoniem

  Wie wil er nou met een hypocriete VVD stemmende BN’er samen leven. Mooi weer spelen en links kletsen tegen de goegemeente, maar rechts vullen en stemmen op een partij die juist het andere uiterste doet…

 7. piet

  Andere Piet.Ik vind dat wel een hele goeie.
  ^Bart M niet zeuren.

 8. Anoniem

  tja dan maar met Hans Cock

 9. Marcel

  Misschien moeten ze maar met elkaar genoegen nemen.

 10. Anoniem

  @ Marcel
  Gatverdamme ik zit te eten..:(((((

 11. Anoniem

  @Marcel Ach meneer is ook al liefdesdokter. Als ze nou niets voor elkaar voelen behalve vriendschap moeten ze van jou toch een relatie beginnen? Marcel hou soms gewoon je mond dicht! Heb je zelf een relatie eigenlijk?

 12. Marcel

  @Anonymous

  Het was slechts een suggestie, meneer de dramaqueen.

 13. Anoniem

  Ha ha! Dat laatste moet jij zeggen.

 14. Marcel

  Excuse you? Ik maak nergens een drama van. Maar ga jij maar de rest van je leven jezelf pijpen, Gordon. Moet je lekker zelf weten.

 15. Anoniem

  Hee Marcel jij bent zeker zo lenig dat je dat kan. Whahahahahaha

 16. Marcel

  Ben je nou met me aan het flirten? Sorry, already taken!

 17. Anoniem

  @ Marcel

  Taken in je reet.

 18. Lorelei Johanson

  Er zijn best wel leuke gasten, maar, niemand wil met een grimastrekkende, gillende-keukenmeid iets te naken hebben, laat staan sex hebben of een relatie. Bovendien zijn het vreselijke aandachtzoekers en famewhores. Wie zou daarmee willen leven? Niemand met gezonde-mensenverstand, toch. Daar komt ook nog eens bij dat ze zo rechts als de pest zijn: rassistisch, Trump-fans, hoofddoeken-allergisch, etc. En, hun goevoel voor humor (kinderachtige, slapstick, pisnichterige toilet-humor!) vind niemand leuk of interessant. Niemand zit daar op te wachten en da’s niet echt geil of aantrekkelijk. Ze moeten nu dus leven met de shit die ze zelf voor zich gemaakt hebben. Maar, misschien kunnen ze het pis-maatje van Patricia Paay eens lenen voor die eenzame nachten.

 19. Beau van Erven Ikink

  Ik denk eerder dat niemand hun nest inkruipt omdat het vervelende, verwende, narcistische mannetjes zijn. Ze denken dat de wereld om hun draait en geloven alleen nog in hun eigen waarheid dankzij allemaal ja-knikkers om zich heen. Zelfs de beste psycholoog kan deze twee niet meer helpen. Dit worden hele zielige, eenzame oude nichten zodra hun carrière voorbij is. Misschien met een volle portemonnee maar zonder ooit echte liefde gevoeld en ervaren te hebben. Medelijden is wat hier past.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.