‘Tv-imago belemmert liefdesleven Geer en Goor’

Gerard Joling en Gordon Heuckeroth, die al jaren samen humoristische series maken op televisie, kampen vanwege hun tv-imago met een moeizaam liefdesleven. Dat heeft Heuckeroth gezegd in reactie op Jolings zoektocht naar een man op Radio 538. Heuckeroth denkt dat het voor hem en zijn tv-collega lastiger is om een man te vinden dan voor andere mannen. “Weet je: wij hebben zo’n naam in Nederland. Wie wil ons nou? Die krijgen de hele goegemeente over zich heen“, zegt hij.

Het is niet alleen hun imago, maar ook de vele media-aandacht die een normaal liefdesleven in de weg zit, aldus Heuckeroth. “Als we verliefd zijn, dan staan er dertig fotografen voor de deur. Het is een heel moeilijk verhaal. Ik hoop dat het hem lukt en ik gun het hem ook van harte, net zoals ik het mezelf gun.”

Toch vraagt hij zich af hoe serieus Joling in de zoektocht van 538 staat. “Of Geer echt op een partner zit te wachten, zou ik echt niet weten. Ik denk dat hij zijn leven zo heeft ingedeeld dat hij heel gelukkig is met hoe hij nu leeft en dat hij allemaal losse flodders doet.”

Gordon is minder van de losse flodders. “Ik ben meer een relatieman. Ik ben al drie jaar vrijgezel en dat begint me wel een beetje op te breken, moet ik heel eerlijk zeggen. Ik kan me ook voorstellen dat nu Geer wat ouder wordt, dat hij toch een leuke vent wil.”

Wat voor man dat dan zou moeten zijn? Ik denk – zoals ik hem in kan schatten – toch wel een vent van zijn eigen leeftijd. Zo rond de 60. Ha ha ha. Nee, hij moet wel iets jonger zijn, dat vindt hij leuk, maar niet te jong. En een beetje een stoere vent ook.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen