Daphne Deckers wandelt vaker sinds Boulevard-exit

Daphne Deckers wandelt vaker sinds ze weg is bij RTL Boulevard. Het gaat niet om het maken van een simpel ommetje, maar echt om stevig doorwandelen. Dat vertelt de sportieve presentatrice in haar column in De Telegraaf. Deckers kampt al jaren met herfstdepressies. Haar personal trainer zorgde afgelopen najaar voor een wake-up call door te vragen of ze eigenlijk wel genoeg buiten komt. Ze voelde zich een beetje neergezet als zielig. “Ik was eerst ’n beetje in mijn wiek geschoten“, geeft ze toe.

Ze heeft zijn advies ter harte genomen. “Ik ben afgelopen winter al begonnen met wandelen. En dan niet kuieren maar stevig doorwandelen, door weer en wind. Da’s normaal gesproken niet mijn favoriet, maar als je je erop kleedt, zo weet ik inmiddels, gaat het prima.”

Wandelen is volgens haar ‘echt fijn’. “Je motortje gaat er van aan. Je wordt er vrolijk van. Positief. Energiek. Na een minuut of twintig loop je al op wolkjes. Dan maakt het ook niet meer uit hoe lang je loopt: een uur, twee uur, je merkt er niks van.”

Deckers loopt nu al een aantal maanden en steeds verder. Momenteel denkt ze na over een wandelvakantie langs de fjorden in Noorwegen.

De Telegraaf-column van Daphne Deckers kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen