Danny Vera stopt met VI als Johan Derksen vertrekt

Danny Vera stopt met Voetbal Inside als zijn ontdekker Johan Derksen vertrekt. Dat zegt hij vandaag in een interview met het AD. Derksen heeft gezegd dat hij waarschijnlijk opstapt ná het komende seizoen van de RTL 7-show, iets waar zenderbaas Marco Louwerens serieus rekening mee houdt. Vera: “Ik heb begrepen dat Johan aan het einde van komend seizoen stopt bij VI. En zonder hem ga ik niet verder. Ook als het programma zonder hem doorloopt, is het voor mij geen VI meer.”

Wat ik doe als Johan er nog een jaar aan vastplakt? Moet ik nog eens goed over nadenken. Maar ik denk dat het goed moment is om het af te sluiten.’

Verder wordt het vele reizen ook een beetje zwaar voor Vera. “Het reizen valt me steeds zwaarder. Ik ben bewust in Zeeland blijven wonen, maar elke maandag en vrijdag vier uur in de auto naar Hilversum is best zwaar.

Hoe dan ook: hij zal Derksen altijd dankbaar blijven voor de tv-exposure, die zijn leven als muzikant redde. “Eerlijk waar: dat had ik nooit verwacht. In eerste instantie kwamen de mensen naar mijn concerten om die knakker uit VI een keer in het echt te zien, maar inmiddels keren ze zo vaak terug dat ik werkelijk geloof dat het hen om mijn muziek te doen is.”

Na al die moeilijke jaren ben ik me extra goed bewust hoe bijzonder dat is”, besluit hij in de krant (via Blendle).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen