Danny Vera stopt met VI als Johan Derksen vertrekt

Geplaatst op do 29 jun 2017 om 14:00

Danny Vera stopt met Voetbal Inside als zijn ontdekker Johan Derksen vertrekt. Dat zegt hij vandaag in een interview met het AD. Derksen heeft gezegd dat hij waarschijnlijk opstapt ná het komende seizoen van de RTL 7-show, iets waar zenderbaas Marco Louwerens serieus rekening mee houdt. Vera: “Ik heb begrepen dat Johan aan het einde van komend seizoen stopt bij VI. En zonder hem ga ik niet verder. Ook als het programma zonder hem doorloopt, is het voor mij geen VI meer.”

Wat ik doe als Johan er nog een jaar aan vastplakt? Moet ik nog eens goed over nadenken. Maar ik denk dat het goed moment is om het af te sluiten.’

Verder wordt het vele reizen ook een beetje zwaar voor Vera. “Het reizen valt me steeds zwaarder. Ik ben bewust in Zeeland blijven wonen, maar elke maandag en vrijdag vier uur in de auto naar Hilversum is best zwaar.

Hoe dan ook: hij zal Derksen altijd dankbaar blijven voor de tv-exposure, die zijn leven als muzikant redde. “Eerlijk waar: dat had ik nooit verwacht. In eerste instantie kwamen de mensen naar mijn concerten om die knakker uit VI een keer in het echt te zien, maar inmiddels keren ze zo vaak terug dat ik werkelijk geloof dat het hen om mijn muziek te doen is.”

Na al die moeilijke jaren ben ik me extra goed bewust hoe bijzonder dat is”, besluit hij in de krant (via Blendle).

Foto: RTL
11 Reacties op “Danny Vera stopt met VI als Johan Derksen vertrekt”


 1. Gupje

  “Het reizen valt me steeds zwaarder. Ik ben bewust in Zeeland blijven wonen, maar elke maandag en vrijdag vier uur in de auto naar Hilversum is best zwaar.”

  Als er ooit nog een vijandelijke macht Nederland dreigt binnen te vallen weet ik in elk geval iemand die we niet vooraan moeten zetten…

 2. Bw

  @Gupje, dan hoop ik dat RTL geen fake nieuws de wereld instuurt over de zogenaamde ‘vijandelijke macht’ waarover jij het hebt.

 3. Bert

  De rest van de week treed Danny met standaard of met blazers uitgebreide band op in het land in theaters en op festivals, dat is ook veel reizen (van Zeeland naar Drenthe laatst), maar dat is dan weer geen probleem.

 4. piet

  VI mag van mij ook wel door gaan zonder die Danny Vera.

 5. Jubbetje

  Ik denk dat Escha hem het meest afmat.

 6. Marly van der velden Lover

  VI gaat helemaal stoppen denk ik als Johan en Danny vera weg gaan

 7. Baracuda

  Die Danny Vera (wat een naam) is dus gewoon het schoothondje van Derksen. Is dat ook weer duidelijk.

 8. Kees

  Leuke reacties weer. Geen enkel normaal bericht. Triest volk.

 9. Project

  @Kees, hoezo is de reactie van Marly niet normaal, klojo, sukkel!?

 10. de Balledux

  Derkens heeft een dikke vinger in de music scene, logisch dat Vera daar achteraan gaat.

  PS. the Clarks zijn tóch beter!!!

 11. kampie

  Baracuda
  Thu 29 Jun 2017 om 21:29

  Baracuda, wat een naam!
  Meer duidelijk dat jij een zeer kortzichtige en beperkte blik hebt en maar wat roept. Derksen heeft Danny Vera ontdekt en daar is hij nog steeds dankbaar voor.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.