Skyhigh TV’s Marc Dik vindt fietsende Paul nutteloos

Foto: SBSMarc Dik, producent bij Skyhigh TV en bij het grote publiek nog bekend als EO-ster, vindt net als AD’s tv-recensent Angela de Jong dat Paul de Leeuw de fietsopening van zijn programma Lekker Laat moet schrappen. Dat laat hij weten op Twitter. De Leeuw begint elke Lekker Laat met een verslag van hoe hij naar de studio fietst, waardoor het programma erg laat op gang komt. “Misschien even lastig om van terug te komen maar dat hele nutteloze fietsen eruit gooien“, laat Dik weten.

De Jong was ook al kritisch: “Ik vind het heel erg doen om het doen. Wat is de functie dat hij in de studio van Pauw begint en dan naar zijn eigen studio fiets op een e-bike van 49 kilometer per uur?

De fietsopening van De Leeuw duurt minutenlang. Zowel op maandag als dinsdag merkte hij tijdens het fietsen al op dat het ontzettend rustig is op straat en er eigenlijk niets te beleven valt. Het lijkt dan ook een kwestie van tijd voordat de fietsopening komt te vervallen.

Lekker Laat is vier weken lang elke werkdag te zien ná Pauw/Jinek op NPO 1.

Foto: EO

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen