Angela de Jong vindt fietsende Paul nergens op slaan

Geplaatst op di 30 mei 2017 om 15:39

Tv-recensent Angela de Jong van het AD vindt de fietsopening van de nieuwe NPO 1-show Lekker Laat met Paul de Leeuw nergens op slaan. Dat gaf ze vanochtend aan in het NPO 1-programma Goedemorgen Nederland. De Leeuw is gedurende de eerste paar minuten van Lekker Laat fietsend te zien, onderweg naar de studio. “Ik vind het heel erg doen om het doen. Wat is de functie dat hij in de studio van Pauw begint en dan naar zijn eigen studio fiets op een e-bike van 49 kilometer per uur?

De Jong vindt het absoluut geen toegevoegde waarde hebben dat de show wordt geopend op de fiets. “Ik vond de beeldkwaliteit ook zo slecht.

Toch wil De Jong na één aflevering niet te hard oordelen. “Er is pas één aflevering geweest, dus dan kun je er nog niet heel veel over zeggen, vind ik altijd. Maar hij leek goed in zijn vel te zitten. Het was zoals Paul op zijn best is: rommelig, van de hak op de tak, los. Er zaten echter nog wel wat dingen in waarvan ik dacht: hmm, daar zou ik nog even naar kijken.”

Lekker Laat wordt niet opgehangen aan de actualiteit. “Dat is gelijk het lastige, want ik kan niet goed benoemen wat vanavond zijn onderwerpen zullen zijn. Dat is aan de ene kant heel verrassend, maar aan de andere kant zag ik gisteren niet iets waarvan ik dacht: daar ga ik vanavond weer graag voor kijken.”

De aanleiding voor een heleboel items was me niet duidelijk. Waarom Sanne Wallis de Vries er was bijvoorbeeld. Dan weer vijf transgenders.”

Geeft ze het programma vanavond een tweede kans? “Ik ga wel kijken, ik ga de hele week kijken, want dat hoort bij mijn werk.

De tweede Lekker Laat is vanavond om 23.20 uur te zien op NPO 1.

Lees ook: Eerste tv-recensies niet echt positief over Lekker Laat (vanmiddag)

Foto: WNL
25 Reacties op “Angela de Jong vindt fietsende Paul nergens op slaan”


 1. Ron

  Fietsen…iets wat dit dikkertje ook eens zou moeten doen….

 2. Wendelien

  Waarom wordt zij toch al afgezeken om haar figuur? Daar gaat het toch niet om?

 3. spiekr

  Voor een (enigszins) positieve recensie, zie spiekr.nl

  http://www.spiekr.nl/tv-reality/lekker-laat-paul-de-leeuw-laat-sonja-barend-herleven/

 4. Oja

  zou ze zo zuur zijn omdat ze zo een lelijke k.t kop heeft?

 5. Marianne

  Angela de Jong moet gewoon op tijd naar bed, die zit dan allang te knikkebollen op de bank.

 6. Paut Pielusma

  De functie van de fietsscène is toch evident. Als ze dat niet begrijpt… Het AD is afgezakt naar een krantje dat qua kwaliteit het midden houdt tussen de Telegraaf en de Metro.

 7. Chantal

  Zij begreep de kop koffie in Koffietijd ook niet.

 8. Manya

  @Wendelien

  Om haar schandalige column over Tony Star. Daarom!

 9. Walter

  Is zij verre familie van Paul de Leeuw? Of voorzitster van de obesitas-club?

  Overigens vind ik haar tv-”column” een enorme flater. Een nietszeggend iemand met een saai en vaak persoongericht stukje. Bovendien heeft zij qua media-status nog nooit iets bereikt, dus kan iedere boerenlül in NL zo’n column hebben…

  Misschien haar per direct vervangen door een BN’er of iemand anders met wel een bekend gezicht, AD?

 10. Sjoerd

  Wat een reacties hier, zeg! Misschien heeft deze mevrouw wel dezelfde ziekte als Shirma Rouse, en kan ze er helemaal niets aan doen dat ze zo’n plofkop heeft….

 11. Martijn

  Ik wil het programma terug kijken: staat er op de NPO site dat er een bepaalde leeftijd aan zit verbonden en dat het programma pas vanaf 22.00 uur terug te zien is.
  Slaat nergens op, wat een flauwe kul.

 12. Walter

  @Sjoerd

  Al zou ze zo’n soort ziekte hebben, moet zij niet het lef hebben om mensen op hun uiterlijk te beoordelen (zoals bij die Hagenees), terwijl ze zelf er zo bij loopt. En als je zegt ”vrijheid van meningsuiting”, dan mogen mensen ook een (desnoods negatief) weerwoord hebben over haar of anderen…

 13. Huibert

  Zij is chef redactie show & cultuur van het AD. Ongelofelijk: iemand die haar column laat gaan over het formaat geslachtsdeel van een realityclown benoemen tot chef cultuur bij een landelijke krant. Ik snap opeens wel dat treitervloggers daar ook zó aan de bak komen.

 14. Henk lll

  Mensen klagen over het niveau van de column van deze mevrouw, maar het niveau van de show van Paul de Leeuw is niet beter.

 15. M

  En jij vindt dat die mevrouw iemand anders moet bekritiseren als haar eigen werk van even laag niveau is?

 16. Meneer van Beheer

  Rick Nieman fiets ook naar WNL op zondag, daar zegt ook niemand iets van.

 17. Marianne

  Angela slaapt dan uit.

 18. echtwaar

  En ik vindt trol Angela nergens op slaan!

 19. Ano

  Vanavond fiets Paul tonnetje rond weer door de straten en wordt hij aangereden van rechts.

 20. Mike

  Vanmorgen zag ik Angela voor het eerst in sprekende vorm bij WNL. Wat me gelijk stoorde was haar pedante, betweterige toontje. Knapte daar zo op af.

 21. Enzo Voort

  Aan het formaat van de presentator te zien heeft hij niet veel gefietst.

 22. Henkjan

  Angela heeft voor eerst eens gelijk, deze show is kansloos!

 23. Arnoud Tempelman

  Paul de Leeuw heeft een doodswens. Onder de tram of geplet door een stadbus: live op televisie. Death-by-GoPro…

 24. Henk lll

  @M

  Ja, dat moet toch kunnen. Of wil je zeggen dat tv recensenten altijd van een hoger niveau moeten zijn? Dan kunnen ze allemaal wel ontslagen worden. De Leeuw is misschien wel van een nog lager niveau dan zij.

 25. Bart Wijnen

  Sponsormomentje…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.