Angela de Jong vindt fietsende Paul nergens op slaan

Tv-recensent Angela de Jong van het AD vindt de fietsopening van de nieuwe NPO 1-show Lekker Laat met Paul de Leeuw nergens op slaan. Dat gaf ze vanochtend aan in het NPO 1-programma Goedemorgen Nederland. De Leeuw is gedurende de eerste paar minuten van Lekker Laat fietsend te zien, onderweg naar de studio. “Ik vind het heel erg doen om het doen. Wat is de functie dat hij in de studio van Pauw begint en dan naar zijn eigen studio fiets op een e-bike van 49 kilometer per uur?

De Jong vindt het absoluut geen toegevoegde waarde hebben dat de show wordt geopend op de fiets. “Ik vond de beeldkwaliteit ook zo slecht.

Toch wil De Jong na één aflevering niet te hard oordelen. “Er is pas één aflevering geweest, dus dan kun je er nog niet heel veel over zeggen, vind ik altijd. Maar hij leek goed in zijn vel te zitten. Het was zoals Paul op zijn best is: rommelig, van de hak op de tak, los. Er zaten echter nog wel wat dingen in waarvan ik dacht: hmm, daar zou ik nog even naar kijken.”

Lekker Laat wordt niet opgehangen aan de actualiteit. “Dat is gelijk het lastige, want ik kan niet goed benoemen wat vanavond zijn onderwerpen zullen zijn. Dat is aan de ene kant heel verrassend, maar aan de andere kant zag ik gisteren niet iets waarvan ik dacht: daar ga ik vanavond weer graag voor kijken.”

De aanleiding voor een heleboel items was me niet duidelijk. Waarom Sanne Wallis de Vries er was bijvoorbeeld. Dan weer vijf transgenders.”

Geeft ze het programma vanavond een tweede kans? “Ik ga wel kijken, ik ga de hele week kijken, want dat hoort bij mijn werk.

De tweede Lekker Laat is vanavond om 23.20 uur te zien op NPO 1.

Lees ook: Eerste tv-recensies niet echt positief over Lekker Laat (vanmiddag)

Foto: WNL

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen