Patricia Paay betreurt suggestie die ze wekte in Jinek

Foto: SBSPatricia Paay trekt de suggestie die ze in februari wekte in de NPO 1-talkshow Jinek over haar buurman Maarten Oostvogel in. Ze verdenkt hem toch niet van het verspreiden van haar seksfilmpje. Dat zegt ze in een reactie aan Quote. Paay, die gisteren in het nieuws kwam omdat de Belastingdienst beslag heeft gelegd op haar huis, staakt haar juridische strijd tegen Oostvogel, met wie ze een zakelijk conflict heeft. Maar sinds de uitzending van Jinek ook een persoonlijk conflict.

De tv-diva wekte in Jinek de suggestie dat Oostvogel misschien wel haar seksfilmpje heeft verspreid. “Ik hield het in het midden. Nooit heb ik het hardop gezegd. Maar als hij zegt dat hij ze niet heeft verspreid, dan geloof ik hem. Hij was heel boos op me, maar ik wist het niet precies. Mijn vermoedens bleken onjuist“, zegt ze nu.

De textielondernemer uit Lijnden is woest om de zwartmakerij door Paay en bereidt een claim voor. Paay, die in financiële moeilijkheden verkeert, trekt haar beschuldigingen nu in.

Paay: “Ik vind het vervelend dat de suggestie is gewekt dat ik hem heb beschuldigd dat hij de seksvideo heeft laten lekken. Dat heb ik nooit gedaan, dat hebben de roddelblaadjes ervan gemaakt.

Oostvogel werkt tegenwoordig samen met Paay’s rivale Patty Brard. Zij trok eerder al publiekelijk partij voor Oostvogel.

Aan het AD geeft Oostvogel een kritische reactie: “Ik ben op vakantie en hoor dit voor het eerst. Dit is best mooi, maar ze heeft me een jaar lang zwartgemaakt. Dus excuses? Ik dacht het niet. Tenminste, ik wil eerst eens zien wat er concreet gaat gebeuren.

Lees ook ‘Geruïneerde Patricia Paay stopt zaak tegen buurman en biedt excuses aan’ op de Quote-site.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen