SBS 6 scoort met De Wereld Rond Met 80-Jarigen

Het nieuwe SBS 6-programma De Wereld Rond Met 80-Jarigen is donderdagavond met mooie cijfers van start gegaan. Er keken vanaf half tien 738.000 mensen naar de avontuurlijke tv-show, goed voor 13,1 procent marktaandeel. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. SBS 6 komt op prime time met moeite boven de 10 procent marktaandeel uit, maar deze realityshow met Dennis van der Geest steekt daar ver bovenuit. Tijdens de soap was de zender de nummer twee van het land.

In De Wereld Rond Met 80-Jarigen reist Dennis van der Geest met een groep bejaarden de wereld over, terwijl ook hun wensen worden vervuld. Op die manier is het programma een kruising tussen NPO 1’s We Zijn Er Bijna en RTL 4’s Geer & Goor Waarheen Waarvoor.

De bejaardenreis begon in het kille en koude Moskou. Volgende week is te zien hoe de ouderen afreizen naar het warme Dubai (zie foto).

De Wereld Rond Met 80-Jarigen heeft zijn mooie score op eigen kracht behaald. Lead-in Zullen We Een Spelletje Doen met Kim-Lian van der Meij deed het met 487.000 kijkers (8,7 procent) een stuk minder goed.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen