Volkskrant vindt Jelle Brandt mediatopper van de week

Jelle Brandt Corstius ging maandag lelijk de mist in door Chriet Titulaer postuum belachelijk te maken in De Wereld Draait Door, maar toch wordt hij vandaag door de Volkskrant uitgeroepen tot mediatopper van de week. Dat is te lezen in het dagblad. Corstius ging maandag diep door het stof in gesprek met de Limburger en dat prijst de Volkskrant. “Geen geklets over het betreuren van de ontstane commotie of andere kromme redeneringen. Nee, oprechte excuses.

Ook de Volkskrant vond de kritiek op het ‘uitlachkwartiertje’ in De Wereld Draait Door terecht. “De Limburgse sterrenkundige en tv-presentator was nog niet begraven, maar onder leiding van tv-maker Brandt Corstius werden grappen gemaakt alsof Titulaer al jaren dood was.

Corstius werd daarna platgebeld door de landelijke media, maar koos voor de Limburger, de krant van Titulaers regio. “Een sympathieke keuze”, aldus de Volkskrant.

De mediaflop van de week is volgens de Volkskrant Evert Santegoeds, die zijn berichtgeving over Rachel Hazes rectificeerde. “En dóór naar het volgende slachtoffer.

De Volkskrant-rubriek Top & Flop kunt u lezen via Blendle.

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen