Gordon vreest moment dat men niet meer om hem lacht

Geplaatst op vr 28 apr 2017 om 13:15

Gordon vreest voor het moment dat er niemand meer is die om hem lacht. Dat vertelt de beroemde RTL 4-entertainer in weekblad Story. Hoewel hij lang niet bij iedereen geliefd is, is Gordon toch wel een van de meest humoristische tv-personality’s van het land. Ondanks al dat succes voelt hij zich eenzaam. “Hoe succesvoller je bent, hoe meer je op een eiland komt te staan. Dat vind ik weleens beangstigend, omdat ik natuurlijk programma’s maak over mensen die eenzaam zijn.

De RTL 4-ster wil niet eindigen als de ouderen in zijn programma’s. “Ik moet er niet aan denken dat mij over een paar jaar hetzelfde zal overkomen, er wekenlang niemand naar me omkijkt, en ik mijn grappen en grollen simpelweg niet kwijt kan.”

Het is Gordon nooit gelukt om de ware liefde te vinden. “De meeste mannen zijn toch bang voor alle media-aandacht die er aan een relatie met mij kleeft. Iets wat ik overigens logisch vind, hoor. Het valt niet mee om daar mee om te gaan.

Of hij dan niet beter een homoster kan zoeken? “Nou, ik heb genoeg bekende mannen gehad, hoor! Het zijn er zelfs heel véél. Maar wie dat zijn kan ik beter niet vertellen. Ook omdat die mannen bekend staan als hetero, en een gezin hebben.

Gisteren werd bekend dat Gordon over twee maanden een Blushing-koffiezaak gaat openen in Almere. Vandaag laat hij weten daarvan af te zien.

Het Story-interview met Gordon kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
37 Reacties op “Gordon vreest moment dat men niet meer om hem lacht”


 1. Virginia Rens

  Dat moment is al geweest, mafkees.

 2. Jopke

  Wel benieuwd welke bekende mannen dat zijn ??? Toe Gordon vertel.

 3. Patty B

  Meid

 4. piet

  Laat hij eerst maar eens normaal doen .

 5. Gerard

  Gordon is een nare vervelende man!

 6. bas

  Inkoppertje Gordon , een echte onvervalste inkopper.

 7. Zonnetje

  Gordon is dat een nieuw merk toiletreiniger?

 8. Woodstock

  “Nou, ik heb genoeg bekende mannen gehad, hoor! Het zijn er zelfs heel véél. Maar wie dat zijn kan ik beter niet vertellen. Ook omdat die mannen bekend staan als hetero, en een gezin hebben.” Daar gelooft toch niemand?

  Kijk, dat hij jonge jongens scoort, snap ik, die willen er zelf beter van worden (golddiggers). Maar hetero mannen die iets te verliezen hebben? Echt nioet. Zo onweerstaanbaar is hij absoluut niet.

  Zo kan ik ook wel een paar opmerkingen maken: “Ik heb met wereld sterren het bed gedeeld, elke week wel eentje, maar wie dat zijn kan ik beter niet vertellen, om hun imago niet te beschadigen”

 9. Arend Hiller

  Van die kop wordt ik al beroerd. Om hem lachen doen we nooit. Kijken naar deze kwal ook niet.

 10. Don

  Laat ik nou nog nooit om hem gelachen kunnen hebben!

 11. erfgooier

  Gordon toch wel een van de meest humoristische tv-personality’s van het land?????

  Laat MIJ toch niet lachen!!!!

 12. Jubbetje

  Begin maar eens met minder seksistisch en dubbelzinnige opmerkingen Gordon, dat verveeld snel.

 13. Arend Hiller

  Paul de Geeuw is erger. Maar dat is dan ook een vuile vara graaier.Die staan zowiezo altijd onderaan de ladder.

 14. Nare man

  Over narcisme gesproken

 15. echtwaar

  Gordon vreest het moment dat men niet meer om hem lacht! Nou, ik heb nieuws voor je Gordon, ik lach al jaren niet meer om je, droevig figuur.

 16. Flits Bom

  Hetero mannen…wie o wie…?

  Kok Rudolf ?
  Henny Huisman ?
  Jim Bakkum ?
  Sander de B ?

 17. Mediaprak

  Gisteren werd bekend dat Gordon over twee maanden een Blushing-koffiezaak gaat openen in Almere. Vandaag laat hij weten daarvan af te zien.DE. Wat moeten we hier nu weer van vinden…..

 18. LD

  je kunt pas ergens mee stoppen als t ooit begonnen is Gordon.

 19. Ano Nymous

  Ik heb nooit om hem kunnen lachen.
  Vreselijke kwal van een vent.

 20. dennis

  Heukelroth had nooit geboren moeten worden, zijn ouders hadden haast bij het verwekken van dit gedrocht.

  Een kwal, en geldwolf is het.

 21. Niko

  Nou altijd lachen hoor met Geer en Goor. Wat een humor…
  Geen wonder dat ze alleen zijn.

 22. HansrZ

  Dit is werkelijk de eerste keer dat ik om Gordon moet lachen!!!

 23. ERwin

  dat moment was al 25 jaar geleden.

 24. aammehoela

  Ik heb echt nog nooit om Gordon kunnen lachen. Zie hem enkel als ze bij DWDD een zogenaamd leuk filmpje uitzenden. Ik kan dan wel lachen om de filmpjes voor of na Gordon en Geer, maar om die twee kan ik echt niet lachen. Ze zeggen iets, totaal geen humor, en dan schateren en gieren ze het uit. Waarom? Ik weet het echt niet, een normaal mens lacht er niet om.

 25. Wilemijn

  De enige die lacht is Gordon zelf want je lacht vooral om Joling.Die is aanstekelijk met zijn lach. Gordon zeikt alleen maar overal over en is altijd moe of onderweg.

 26. Pauline25

  Gordon lacht alleen om zichzelf als hij mensen belachelijk maakt. Goed voor de oudjes jaja alleen ten koste van de ouderen en voor hem een heel dik salaris. Zou hem sieren als hij deze programma’s gratis zou maken en zijn gage in een pot zou stoppen waar oudjes b.v. Uitstapjes mee kunnen maken.
  Kortom ik ga over mijn nek van Gordon en gelukkig ben ik niet de enige.

 27. Lies

  Gordon moppie. Ik vind nog steeds grappig en je bent bij mij van harte welkom als je een keer wil mee eten? Ben bang dat mijn Senseo koffie niet zo lekker is als jouw Blushing versgemalen bonen latte macchiato coffee…?

 28. ach gossie

  Gordonder is de weg kwijt. Er wordt al 20 jaar niet meer om hem gelachen.

  Behalve dan enkele nietszeggende droevige onnadenkende bij de CO omroepen.

  Een ding kan gezegd: met flapdrollen platte grappen kun je multi miljonair worden.

 29. kimberley

  Gorden je bent een top gozer jongen. Ik moet altijt super om je lachen en ben enormme fan van je al jaren. Laat ze maar jij heb tenminste humor.
  Hopelijk ben jij volgende week in je blusing zaak in amsterdam!

 30. Mr Hat

  Ik heb nog nooit om hem gelachen

 31. Beau van Erven Ikink

  Gordon, je bent al eenzaam stakker. Er is niemand die het bij je uithoudt. Nooit echte liefde gevoeld en alles en al je zogenaamde vrienden moeten kopen met een snuifje of een gratis vakantie. Sneu.

 32. Annoniemus

  Het lachen is hem al lang vergaan !!

 33. PETER

  jullie zijn ook helemaal zijn doelgroep niet, zijn doelgroep zijn ouwe vrouwjes boven de 70 Die dromen van èèn ding, kom bij mij lekker gaan, met die banaan !
  zo ook bij Robert ten brink De 70 plusser VROUWTJES geilen in hun dromen met deze figuren !

 34. oke nee

  Gordon, je moet gewoon al je geld weggeven, dan krijg je misschien ooit nog eens echte vrienden.

 35. M

  Tjonge wat een reacties weer. Maar goed, dat was te verwachten.
  Maar weet wel dat jullie (ook ik nu) aan de wens van MC voldoen. Hoe meer een artikel wordt aangeklikt/geopend hoe meer inkomsten voor MC.

  Men zegt altijd zolang men de roddel(riool)bladen koopt en leest houden we ze in stand. Dat geldt dus ook voor MC. Waarvan akte.

 36. Mike

  Goor kan alleen uitdelen, nooit incasseren. Treurig, verknipt figuur.

 37. Jeroen

  Dat moment zijn we al heel lang voorbij.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.