Gordon vreest moment dat men niet meer om hem lacht

Gordon vreest voor het moment dat er niemand meer is die om hem lacht. Dat vertelt de beroemde RTL 4-entertainer in weekblad Story. Hoewel hij lang niet bij iedereen geliefd is, is Gordon toch wel een van de meest humoristische tv-personality’s van het land. Ondanks al dat succes voelt hij zich eenzaam. “Hoe succesvoller je bent, hoe meer je op een eiland komt te staan. Dat vind ik weleens beangstigend, omdat ik natuurlijk programma’s maak over mensen die eenzaam zijn.

De RTL 4-ster wil niet eindigen als de ouderen in zijn programma’s. “Ik moet er niet aan denken dat mij over een paar jaar hetzelfde zal overkomen, er wekenlang niemand naar me omkijkt, en ik mijn grappen en grollen simpelweg niet kwijt kan.”

Het is Gordon nooit gelukt om de ware liefde te vinden. “De meeste mannen zijn toch bang voor alle media-aandacht die er aan een relatie met mij kleeft. Iets wat ik overigens logisch vind, hoor. Het valt niet mee om daar mee om te gaan.

Of hij dan niet beter een homoster kan zoeken? “Nou, ik heb genoeg bekende mannen gehad, hoor! Het zijn er zelfs heel véél. Maar wie dat zijn kan ik beter niet vertellen. Ook omdat die mannen bekend staan als hetero, en een gezin hebben.

Gisteren werd bekend dat Gordon over twee maanden een Blushing-koffiezaak gaat openen in Almere. Vandaag laat hij weten daarvan af te zien.

Het Story-interview met Gordon kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen