‘Humberto Tan geeft een statement af’

Geplaatst op vr 28 apr 2017 om 15:23

Foto: Nick van OrmondtEen grote foto van Humberto Tan en zijn vrouw Ineke die door de Amsterdamse Cornelis Schuytstraat wandelen bedekt deze week twee pagina’s in entertainmentblad Story. En dat is precies waar de RTL Late Night-ster op hoopte, denkt showbizzfotograaf Edwin Smulders. De presentator heeft immers wel gezegd dat hij geen uitspraken over zijn liefdesleven wil doen na de geruchten over zijn affaire met Dionne Stax, maar op deze wijze geeft hij volgens Story toch een statement af.

Dat statement is dat Tan nog steeds gelukkig is met zijn vrouw, aldus Smulders. “Vorige week maakte ik al foto’s van Humberto Tan met zijn partner Ineke. Maar afgelopen zondag zag ik de twee wéér samen, deze keer in de Amsterdamse Cornelis Schuytstraat.”

In deze straat in Amsterdam-Zuid kom je voor zien en gezien worden, weet de paparazzo. “Als je in die bekende winkelstraat loopt, dan weet je dat je door mij (of door mijn collega’s) gefotografeerd kunt worden.”

Tot nu toe heeft Humberto (of zijn vermeende minnares Dionne Stax) niet willen reageren op hun veelbesproken affaire, maar door samen met de moeder van zijn kids door de bekende winkelstraat te wandelen, geeft hij nu toch wel een statement af.”

Volgens mij willen Humberto en Ineke op deze manier laten zien dat het best weer goed gaat tussen hen. En dat juich ik toe! Want het mooiste is toch als die twee weer gelukkig zijn samen. En met hun drie leuke kinderen weer een fijn gezin vormen!

De foto van Humberto Tan kunt u deze week zien in de rubriek ‘De week van Smulders’ in showblad Story. Deze is ook te lezen via Blendle.

Foto: RTL
25 Reacties op “‘Humberto Tan geeft een statement af’”


 1. Mosselman

  “Volgens mij willen Humberto en Ineke op deze manier laten zien dat het best weer goed gaat tussen hen. En dat juich ik toe! Want het mooiste is toch als die twee weer gelukkig zijn samen. En met hun drie leuke kinderen weer een fijn gezin vormen!”

  mag ik even overgeven.

 2. De buurman van Tan

  Vannacht ging het echter weer compleet van rampestampen in het flatje aan de Zuidas. Dionne heeft alle hoeken van het appartement gezien!

 3. Jubbetje

  Dan was Dionne dus zijn bij-vrouw.!

 4. Piet

  Zielig hoor als je als roddelblad uitgever zo aan je omzet moet komen.
  Laat die mensen met rust. Zullen we eens in het leven van deze schrijvers
  gaan spitten??!!

 5. G. H.

  Humberto heeft die smulders natuurlijk gewoon ingehuurd en een fors bedragje betaald.

 6. Anonymous

  Helemaal terecht dat Tan niet reageert op die roddels.

  Stelletje riooljournalisten… roddel pers is echt laagste van het laagste soort.

 7. Ellen

  Je zou bijna gaan denken dat dit gebeurt om de aandacht af te leiden van die affaire bij de VVD en de formatie.

 8. max

  Dionne was gisteren druk bij de NOS, zijn scharrel was niet beschikbaar. Dan maar weer ff naar mijn vrouwtje moet hij gedacht hebben….

 9. Gonzo

  En Tan moet zich verantwoorden aan die gestoorde lui van de roddelbladen, zou ze wel even anders aanpakken als ik hem was.

 10. Wilemijn

  Hij moet gewoon niet zijn rol drop achterna lopen, in Suriname is dat de gewoonste zaak en bij-vrouw maar in Nederland kost het je je populairiteit en daar is ,zowel Tan alswel rtl 4 niet blijk mee. het blijft zwak van Tan dat het via een roddelblad moet. Een echte talkshowhost zegt het in zijn eigen uitzending en is er dan klaar mee. Misschien is dus Tan niet zo stoer als hij zich voordoet.

 11. Anonymous

  Willemijn misschien moet je op dieet zodat je een man kan krijgen en je je druk kan maken om je eigen liefdesleven ipv bemoeien in dat van een ander omdat je zelf niks hebt omdat je een dikke zeekoe bent.

 12. Francis Beuleveld

  Slappe vrouw, ze moet haar handje op blijven houden. Ze kan gewoon niet voor haar zelf zorgen.

 13. Stefan

  en dan blijken al die roddelbladen het bij het verkeerde eind te hebben, namelijk dat ze hebben geschreven pure onzin is, en dat Tan nooit met Stax overspel gepleegd heeft, dat zou pas een goeie zijn!

 14. Oja

  Edwin Smulders ook zo een rat!
  stalker…

 15. Lies

  Mensen die zich hier mee bezig houden hebben zelf: een saai leven, een lelijke vrouw op de bank zitten, of zijn enorm bekrompen (misschien wel jaloers) ingesteld. Het gaat ons helemaal niets aan!

 16. Wilemijn

  Hallo Onbekende, ik ben 38, donkerblond, heb een eigen zaak en heb maatje 38. Ik denk dat jij niet weet hoe een ‘zeekoe’ eruit ziet. maar dat jij gefrustreerd bent is wel zeker anders post je wel onder je eigen naam. Zweethandjes misschien?

 17. Beau van Erven Ikink

  Wel lullig als Evert dit binnenkort ook moet rectificeren. Gaat lekker daar bij Privé. Hoe lang kan Santegoeds nog doorgaan met het ongestraft opschrijven van zijn leugens en het uitvechten van zijn persoonlijke vetes?

 18. Anonymous

  Je liegt je bent gewoon zo’n vadsig varken met een kort en pittig kapsel.

 19. Arend Hiller

  Tan is een waardeloos en hopeloos geval.

 20. Mike

  Ineke zou na al die slippertjes eens de eer aan zichzelf moeten houden… Zijn nog zo veel andere wél leuke mannen in de wereld.

 21. Roos

  Ik kan die zwarte glimmende vleespet niet meer zien, verstaan lukt trouwens ook niet.

  Deze Zwarte Piet hater Oembertoh moet van de buis en een show gaan maken in dat failliete Paraamaaribow :-)

  Dag zwarte glimmende vleespet tot nooit meer ziens!

  tip voor Ineke: geef deze man een schop naar zn ouwe mo*er, het is niks en het wordt niks met deze lachwekkende ouwe ijdeltuit.

 22. Roos

  Matthijs van Nieuwkerk nog zo een ouwe leuter die van de buis moet. Niet om aan te zien deze stakker.

 23. Roos

  Matthijs van Nieuwkerk nog zo een ouwe le*ter die van de buis moet. Niet om aan te zien deze st*kker.

 24. Annoniemus

  Kan die neger niet ff uit het nieuws verbannen worden ??

 25. anoniem

  Wat interesseert het sexleven van bekende mensen mij nou..
  Begrijp ook niet dat mensen hiervan gaan soppen..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.