‘Humberto Tan geeft een statement af’

Foto: Nick van OrmondtEen grote foto van Humberto Tan en zijn vrouw Ineke die door de Amsterdamse Cornelis Schuytstraat wandelen bedekt deze week twee pagina’s in entertainmentblad Story. En dat is precies waar de RTL Late Night-ster op hoopte, denkt showbizzfotograaf Edwin Smulders. De presentator heeft immers wel gezegd dat hij geen uitspraken over zijn liefdesleven wil doen na de geruchten over zijn affaire met Dionne Stax, maar op deze wijze geeft hij volgens Story toch een statement af.

Dat statement is dat Tan nog steeds gelukkig is met zijn vrouw, aldus Smulders. “Vorige week maakte ik al foto’s van Humberto Tan met zijn partner Ineke. Maar afgelopen zondag zag ik de twee wéér samen, deze keer in de Amsterdamse Cornelis Schuytstraat.”

In deze straat in Amsterdam-Zuid kom je voor zien en gezien worden, weet de paparazzo. “Als je in die bekende winkelstraat loopt, dan weet je dat je door mij (of door mijn collega’s) gefotografeerd kunt worden.”

Tot nu toe heeft Humberto (of zijn vermeende minnares Dionne Stax) niet willen reageren op hun veelbesproken affaire, maar door samen met de moeder van zijn kids door de bekende winkelstraat te wandelen, geeft hij nu toch wel een statement af.”

Volgens mij willen Humberto en Ineke op deze manier laten zien dat het best weer goed gaat tussen hen. En dat juich ik toe! Want het mooiste is toch als die twee weer gelukkig zijn samen. En met hun drie leuke kinderen weer een fijn gezin vormen!

De foto van Humberto Tan kunt u deze week zien in de rubriek ‘De week van Smulders’ in showblad Story. Deze is ook te lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen