‘Groot zakenvrouw verloren gegaan aan Catherine Keyl’

Catherine Keyl, die vorig jaar nog werd beroofd door een man met rare kleren, had een groot zakenvrouw kunnen worden, als ze niet voor een journalistieke carrière had gekozen. Dat idee had haar vader, vertelt de tv-ster in de Weekend. Hoewel Keyls vader eerst niet geloofde in haar keuze voor de journalistiek, was hij op een gegeven moment toch best trots. Maar, zo vertelt ze: “Hoe succesvol ik ook werd, hij is altijd blijven vinden dat er aan mij een groot zakenvrouw verloren is gegaan.

Haar vader handelde in dons voor dekbedden. “Hij had me graag bij hem in de zaak gehad, maar ik had al snel door dat ik daar helemaal niets mee had. Hij moest wel even wennen aan een dochter die als journalist werkte, maar vond het al snel heel leuk voor me.

Zozeer zelfs dat hij, wanneer ik een bekende persoon ging interviewen, me vaak belde om wat vragen door te geven die ik hem of haar toch even moest stellen.

Overigens heeft Keyl ook nooit geloofd in de dekbeddenzaak van haar vader. “Ik weet nog dat ik tegen hem zei dat dat nooit wat zou worden omdat iedereen immers dekens had. Hij bleek echter toch goed gezien te hebben dat dekbedden de toekomst hadden.

Keyl heeft jarenlang programma’s gepresenteerd op televisie. In 2006 stopte ze met haar talkshow bij MAX, vanwege hevige diarree-aanvallen.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen